in

Vader belt politie bij vermissing zwangere vrouw en hun 2 kinderen – en dan ontdekken ze het onvoorstelbare

Om te beseffen dat een familielid zonder spoor is verdwenen, is een vreselijke schok die ik zelfs niet toewens aan mijn ergste vijand.

Maar stel je voor dat je zwangere vrouw en je twee kleine dochters plotseling gewoon verdwijnen?

Dit overkwam de 33-jarige Colorado-vader Chris Watts, althans dat is wat hij de politie en het publiek vertelde toen hij op de televisie een beroep deed op hulp bij het vinden van zijn familie.

Maar de tragische waarheid zou snel naar voren komen.

Maandag werden Shanann Watts en haar twee dochters, Bella, 4 en Celeste, 3, als vermist opgegeven.

Chris zei dat hij en zijn vrouw, die al zes maanden zwanger was van hun nieuwste baby Watts, een ‘emotionele’ discussie hadden gehad voor haar verdwijning, maar hij ging niet in op detail.

Shanann was op reis geweest om haar familieleden te zien en een werkconferentie bij te wonen en was maandagochtend in de vroege uren naar huis teruggekeerd. Maar vrienden raakten bezorgd toen ze de afspraak van een arts miste en geen telefoontjes beantwoordde, ze waarschuwden de politie.

Staatsonderzoekers en de FBI hielpen mee aan bij de zoektocht naar zijn vrouw en kinderen en Chris deed een oproep op televisie om hulp bij te krijgen bij het vinden van zijn vermiste familie.

Lees ook  Bedrijf wil 5.500 euro betalen om niets anders dan frietjes, brood en pasta te eten.

Hij keek recht in de camera en zei: “Ik heb geen idee waar ze naartoe zijn gegaan. Ik heb niet eens het gevoel dat dit nu echt is. Het is als een nachtmerrie waar ik niet meer wakker van kan worden “.

De hele tijd merkte de vader op hoezeer hij zijn familie miste en hoe alleen hij zich in het huis voelde als zijn familie er niet was.

Tegelijkertijd was het onderzoek en de zoektocht naar de ontbrekende drie aan de gang.

Politie verbaasd
Er waren geen tekenen van ruzie of strijd in huis, maar sommige dingen verbaasden de politie.

De telefoon, de portemonnee en de handtas van Shanann Watts waren allemaal te vinden in het huis, volgens Amanda Thayer, een vriend van de zwangere moeder, zoals gerapporteerd op NBC News

Tijdens televisie-interviews begon Chris meer te onthullen over de nacht dat Shanann thuiskwam. Volgens Chris hadden ze een lang gesprek, een gesprek dat Chris beschreef als een “emotionele oproep”.

Lees ook  Zo ziet de broer van Ferry Doedens eruit

Op woensdagavond werd Chris Watts in hechtenis genomen en vastgehouden in de Weld County gevangenis, ten noorden van Denver, zei de politie van Frederick in een verklaring.

Shanann’s lichaam werd ontdekt op het terrein van Anadarko Petroleum Corporation.

“Op dit punt hebben we een lichaam kunnen terugvinden waarvan we heel zeker weten dat het het lichaam van Shanann Watts is”, zei Colorado Bureau of Investigation Director John Camper donderdag tijdens een persconferentie. “We hebben een sterke reden om te geloven dat we weten waar de lichamen van de kinderen zich bevinden en we proberen ze boven water te krijgen.”

Volgens de aanklager geloofden ze dat Shannon en haar dochters in hun huis werden gedood. Chris is beschuldigd van drievoudige moord.

De politie heeft geen motief voor de moorden gevonden.

“Dit is absoluut de slechtst mogelijke uitkomst die eenieder van ons zich kan voorstellen,” zei Colorado Bureau of Investigation Director John Camper.

“Onze rol is nu om alles te doen om precies te onderzoeken wat er is gebeurd.”

Hulpeloze 2-jarige uitgehongerd in appartement – terwijl moeder danst voor geld

Veronica Inside-verslaggever Dennis Schouten: ´Mijn moeder mishandelde mij´.