in

Vader betrapt zijn dochter zonder iets in een stoel met jongeman en dan

Een vader stond op een zaterdagochtend vroeg op en betrapte onder in de woonkamer zijn 17-jarige dochter zonder kleren en al in de stoel met een jongeman. Het verhaalde speelde zich af in Rusland en we willen het graag met jullie delen. Vanaf hier is de papa de verteller.
Lees het hele verhaal hieronder:

“Het was duidelijk dat ze een nacht ‘hard gewerkt’ hadden, of zo zagen ze er toch uit. Ze sliepen allebei en hadden mij niet gehoord. Ik besloot ontbijt te maken en terug naar boven te gaan. Ik vertelde tegen mijn vrouw, zoon en jongste dochter dat ze stil moesten zijn, omdat er nog mensen sliepen. Onze ontbijttafel is aan de andere kant van de kamer waar mijn oudste dochter en haar verovering zonder kleren en al lagen te slapen.”

De hele familie zat al aan de ontbijttafel, terwijl de tortelduifjes nog lagen te slapen. Ik riep keihard ‘JONGEMAN!!’. Nooit eerder heb ik iemand zo snel en paniekerig zien recht komen uit een zetel. ‘HET ONTBIJT IS KLAAR’. Ik zei dit met zo’n toon die al niet veel goeds verraadde. Hij beefde als een riet. ‘ZIT EN EET’, waren mijn duidelijke orders. De jongen trok snel zijn kleren aan en kwam aan tafel zitten, net als mijn oudste dochter trouwens.”

Lees ook  7 signalen dat je een gezonde relatie hebt…

“Mijn zoon, een immense beer, klopte hem zachtjes op de schouders. De jongeman was bloednerveus. Je kon hem horen ademen en ik vroeg of hij van poesjes hield. Mijn oudste dochter onderbrak onze acties en nam het voor hem op. Ze vertelde dat hij een vriendelijke en lieve jongen was.”

“Ze zei dat ze hem al een maand kende en dit de eerste keer was dat ze hem mee naar huis had genomen. De jongen bracht haar elke morgen naar school met de fiets en kwam haar ook weer halen. Hij moedige haar zelfs aan om haar best te doen in de klas en sprak pas af met mijn dochter nadat haar huiswerk af was. Ik ken mijn oudste dochter, ze kan nogal grillig zijn. Dat hij zoveel geduld met haar heeft, betekende toch al iets.”

Ik vroeg waar hij woonde, maar mijn dochter was hem voor en antwoordde dat hij geen familie meer had, geen opleiding, geen vaste job en geen vaste verblijfplaats. Maar ze had hem graag en wie ben ik als vader om dat te verbieden? Hij deed mijn dochter lachen. Ik besloot daarom wat gas terug te nemen.”

De relatie duurde al acht maanden toen mijn zoon plots kwam vertellen dat het lief van mijn oudste dochter ‘s nachts op straat zou slapen. Ik vroeg dit na en het verhaal klopte. Zijn vader m*sbruikte hem en pleegde zelfmoord, zijn moeder was drugsverslaafd. Sinds zijn vijftiende sliep hij buiten en deed hier en daar kleine jobs om zijn onkosten te betalen. Soms sliep hij ook in een goedkoop hotel. Deze jongeman van 19 en het lief van mijn dochter bleek een serieus verleden te hebben, maar toch was hij erg vriendelijk en kwam bezorgd over. Mijn dochter wist dit, maar durfde niets zeggen uit vrees voor onze reactie en liet hem elke nacht weer vertrekken. Maar naar waar?”

Lees ook  Man die werkte met minderjarigen verdacht van (laten) maken onzedelijke opnames

“Deze jongen heeft zelf geen jeugd gehad, maar kon toch liefde geven aan mijn dochter. Terwijl hij dat thuis nooit geleerd had. De volgende dag gaf ik hem een sleutel van mijn huis en vroeg hem dat hij elke dag nacht kwam slapen. We bouwden een klein kamertje om en kochten wat meubels. Vervolgens ging hij een cursus als schrijnwerker volgen. Dit verhaal was vijftien jaar geleden in 2000. Ondertussen schonk deze jongen me drie prachtige kleinkinderen en heeft hij een eigen zaak met zijn vrouw, mijn oudste dochter. Ik ben enorm opgelucht dat ik hem toen die morgen niet met harde hand heb buitengezet, ook al was ik dat van plan.”

Mama neemt baby mee naar de klas. Maar wanneer baby begint te huilen, doet de leraar dit !

Ze Hield Er Niet Van Dat Mensen In Haar Tuin Konden Kijken. Haar Oplossing? Briljant!