in

Vader draagt pyjama en masker van gezicht van zijn vrouw om zijn kinderen in slaap te kunnen krijgen

Toen deze vader zich realiseerde dat zijn kind geen grote fan was van alleen door hem te worden verzorgd, besloot hij het heft in eigen handen te nemen.

De man wilde gewoon spelletjes spelen op zijn telefoon en besloot de pyjama van zijn vrouw aan te trekken en een masker van haar gezicht te dragen in een poging om te voorkomen dat hun baby huilde.

Dit was allemaal om te proberen het kind te misleiden en te laten geloven dat het naast zijn moeder lag – de vrouw van de man – en het leek te hebben gewerkt.

Op een andere foto kan de man worden gezien met behulp van een zelfgemaakte ‘schommelstoel’ – die wist dat er zoveel methoden kunnen worden gebruikt om op uw tablet te spelen. Welkom in 2019, mensen.

De baby werd in een mand geplaatst en beide uiteinden werden met touwen aan meubels bevestigd. De man trekt dan met zijn voeten aan een van de touwen.

Lees ook  Er bestaan beschermende kleine helmen voor degenen die regelmatig hun tenen stoten

Een derde foto toont de man, je raadt het al – nog steeds aan het spelen op zijn apparaat – met een verzwaarde handschoen op de rug van de baby om het kind het gevoel te geven dat het getroost wordt.

Het wordt steeds duidelijker, deze jongens zijn niet zo gek als ze in eerste instantie lijken. Een vader vond het trillende s*ksspeeltje van zijn partner en besloot het te gebruiken om hun baby te laten settelen.

Mama-van-vier Laura Bentley zei dat ze ‘in haar thee stikte’ nadat ze de onconventionele opvoedingsmethode van haar man tegenkwam, waarbij ze het roze plastic seksspeeltje in de wieg van de 10-jarige Lucie liet liggen zodat het continu zou trillen.

Laura, 33, afkomstig uit de Gold Coast, Queensland, zei dat ze was overspoeld met berichten van andere slaapgebrekte ouders die de vreemde maar effectieve truc zelf wilden proberen.

Lees ook  Voeg hierom een halve citroen toe aan de aan de vaatwasser - de reden waarom is geniaal

“We hebben ontdekt dat we haar neer moeten zetten, we moeten letterlijk achter haar staan ​​om de wieg te schommelen om de beweging van de auto te repliceren.

“Op maandag was ik in de sportschool en Brad was klaar met 20 minuten rocken op de wieg, dus besloot hij het proces te forceren en dacht: ‘Wat kan ik gebruiken om de trillingen te maken?’

“Hij moest diep graven, ik had geen idee waar het was omdat we net een baby hebben gekregen! Ik kwam thuis en hij zei gewoon: ‘Ik gebruikte de vibrator om de baby in slaap te krijgen.’

“Het ding is, het wiegde haar meteen in slaap! Het is geweldig en werkt zo goed. Het is nu meer onopvallend verborgen in de wieg, maar we gebruiken het nog steeds.”

Dylan (21) steelt een Audi en poseert uren later ermee op Facebook

’Nieuwe plan voor stikstofcrisis: maximaal 70 km/ op snelweg’