in

Vader maakt pannenkoek voor zijn 9-jarige dochter; ze sterf na één hap

Na één hap van de pannenkoek zakte het meisje in elkaar

Het is iets wat je als vader graag doet voor je dochter: haar verwennen door haar een pannenkoek voor te schotelen. Echter verliep dit scenario anders voor Vinod Tikoo uit Londen. Hij bakte de lekkernij voor zijn negenjarige dochter Nainika, maar na één hap zakte ze in elkaar.

In alle haast werd het meisje naar het ziekenhuis gebracht.

Noodlot
De jonge Nainika had op 20 mei een hapje van haar pannenkoek genomen tot het noodlot toesloeg. Haar vader probeerde zijn dochter nog te reanimeren terwijl hij in paniek de hulpdiensten en zijn vrouw belde. Tegen de tijd dat de ambulance arriveerde, was het meisje al blauw aangelopen.

Lees ook  Victor slaat vriendin (26) blauwe oog omdat ze cadeau was vergeten

Hersenschade
“Toen ik thuiskwam, zag ik mijn dochter op de vloer liggen”, vertelt Lakshmi, de moeder van het meisje, aan de DailyMirror. “Haar kleren waren uit en zag blauw. Spoedartsen probeerden haar te reanimeren.” De artsen waren in staat om in het ziekenhuis het hart van Nainika aan de praat te krijgen. Ze waren echter al te laat: Nainika had onherstelbare hersenschade opgelopen door een gebrek aan zuurstof.

Zware beslissing
Twee dagen later werd de 9-jarige hersendood verklaard. De zwaarste beslissing in het leven van haar ouders werd toen gemaakt: ze besloten haar drie dagen later van de beademing af te halen. Vlak voor hun meisje haar laatste adem uitblies, gaven ze haar nog een laatste kus en knuffel.

Lees ook  Aha: HIEROM hebben IKEA-kopjes een inhammetje aan de onderkant

Allergie
Al haar hele leven was het meisje allergisch voor zuivel, soja en eieren. De ouders van Nainika zorgden ervoor dat niets daarvan in haar eten belandde, maar er moet toch iets in de pannenkoek hebben gezeten waar het kind zwaar allergisch voor was. Vinod en Lakshmi willen nu andere ouders waarschuwen voor de gevaren van allergieën. Om dit te doen hebben ze een crowdfundpagina opgezet zodat ze geld kunnen inzamelen voor een onderzoek naar allergieën.

Zó ziet de dochter van Marco Borsato eruit (en ze kan al net zo goed zingen als haar vader)

Ze nam het op omdat ze dacht dat niemand haar zou geloven. Dan doet haar baby DIT!