in

Vader raakt verlamd door auto-ongeluk, als hij wakker wordt ontdekt hij dat zijn drie dochtertjes zijn overleden

Een vader van drie kinderen werd verlamd wakker in een ziekenhuis na een auto-ongeluk. Toen kreeg hij het verwoestende nieuws dat zijn drie geliefde dochters waren overleden.

De 26-jarige Somchai Lurak, een restaurantmanager uit Idaho, was de bestuurder van een auto. Hij zat samen met zijn verloofde Emma Weigand en zijn drie kinderen in de auto.

Ze stonden stil bij een rood licht, toen ze werden aangereden door een dronken bestuurder die met 130 km per uur reed.

Somchai raakte zwaargewond, terwijl Emma, de stiefmoeder van de kinderen, een gebroken arm en ribben opliep.

Terwijl Somchai in een ziekenhuisbed lag, moest zijn broer hem het hartverscheurende nieuws vertellen dat zijn kinderen de aanrijding niet hadden overleefd.

De zesjarige Aneena en de vijfjarige Kya stierven ter plaatse. Hun jongste zusje, de driejarige Drayka Emyka Rayshell, werd met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, waar ze later stierf aan haar verwondingen.

Lees ook  Boze klanten belagen Intertoys medewerkers! Kinderen in de winkel huilden..

Volgens The Sun zei de broer van Somchai, Anthony Smock: “Net als ik denk dat het ergste voorbij is, beginnen de tranen uit mijn ogen te stromen.”

“Ik begin na te denken over de mooie glimlach en lieve lachjes van mijn nichtjes, en hoe ik ze elke keer in mijn armen zou houden en ze knuffels en kusjes zou geven.”

“Ik wil ze terug en ik wil dat mijn broer zijn baby’s terug krijgt.”

Somchai overleefde het ternauwernood. Zijn broer legde uit dat hij zeven wervels in zijn nek mist. Dokters zijn verbaasd dat hij nog enig gevoel in zijn benen heeft.

Er is een GoFundMe campagne gestart om Somchai te helpen met de medische kosten.

“Mijn broer heeft gezegd dat hij zijn best doet, maar hij is er kapot van,” legde Smock uit. Het is niet zeker of hij ooit nog zal lopen.

Lees ook  Toen ouders zagen hoe vreemd hun dochtertje speelde in achtertuin, wisten ze dat er iets ernstig mis was

Dit is hartverscheurend … De actie van één man, die ervoor koos om dronken achter het stuur te zitten, heeft voor deze vreselijke situatie gezorgd. Drie kleine meisjes hebben hun leven verloren en het talloze andere levens zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Volgens Idaho News is de man afgelopen week o.a. veroordeeld voor doodslag in het verkeer en moet minimaal 17,5 jaar (van de 30) uitzitten voordat hij in aanmerking komt voor parool.

“Onze familie mist nu voor altijd drie stukjes van ons hart. Ik smeek iedereen, overal, rijdt nooit onder de invloed van alcohol. Het is egoïstisch en dom en kan levens en families voor altijd vernietigen.”

Rust zacht, Aneena, Kya en Drayka.

Hond zit al vier jaar lang aan boom vastgeketend, maar dan krijgen zijn redders een anonieme tip

Ruzie op vakantie: man laat vrouw achter en rijdt 900 km terug naar huis