in

Vader steekt 8-jarig dochtertje dood in Rotterdams ziekenhuis.

Een 41-jarige man uit Hoogvliet werd aangehouden in verband met het d*odsteken van zijn achtjarige dochter in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.

De vader zou zijn dochter om het leven hebben gebracht. Wellicht gebeurde dat in het ziekenhuis. De politie meldde zaterdag dat het jonge meisje om het leven kwam door st*ekwonden.

Naar verluidt was de man eerder met zijn dochter in het ziekenhuis geweest. De Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond maakte zich echter ernstig zorgen over het welzijn van het meisje en alarmeerde de politie, waarop een uitgebreid onderzoek werd gestart.

Lees ook  Een oude gele schoolbus werd omgebouwd tot een charmant klein huisje… Kijk binnen!

Vervolgens meldde de man zich bij het hospitaal. De vader gaf aan waar zijn dochter lag. De politieagenten troffen het zwaargewonde kind aan. Helaas kwam alle hulp te laat. De precieze toedracht van de zaak is nog onduidelijk.

Carla van Zuijlen, woordvoerster van het Maasstad Ziekenhuis, reageert geschokt: “Het is afschuwelijk wat er is gebeurd.

Wij leven ontzettend mee met de nabestaanden van het meisje, ook het personeel is zwaar aangeslagen.”

Lees ook  De trillende 80-jarige trippelt met kleine stapjes het podium op. Na amper 2 minuten heeft ze de jury volledig gevloerd!

Het meisje was naar verluidt geen patiënt in het ziekenhuis. Ze werd dus niet officieel opgenomen. In een verklaring laat het ziekenhuis nog weten dat er voor zover zij weten geen andere patiënten of bezoekers met de feiten geconfronteerd werden.

De politie onderzoekt de camerabeelden van het ziekenhuis. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van het meisje in deze ontzettend moeilijke tijden.

Heldhaftige ouders verhinderen dat s*ksdelinquent peuters in park kidnapt.

Koning Willem-Alexander geeft update over gezondheid koningin Máxima