in

Vader sterft op tragische wijze: 15 jaar later klopt onbekende op de deur en vraagt moeder en zoon om naar buiten te komen

Toen Justin Rozier 9 maanden oud was, stierf zijn vader. Jonathan Rozier was namelijk militair bij het Amerikaanse leger en was om het leven gekomen tijdens de oorlog in Irak.

Jonathan’s vrouw Jessica had 12 uur voor zijn dood nog gebabbeld met haar echtgenoot. Ze gaf hem wat nieuwtjes over hun pracht van een zoon.

Maar jammer genoeg, heeft Jonathan zijn zoon nooit meer gezien.

Toen Jessica na zijn dood haar leven probeerde verder te zetten, besloot ze om enkele spullen van haar man te verkopen.

Maar een iets in het bijzonder dat ze wou verkopen was Jonathan’s zwarte Toyota cabrio.

Omdat niemand met de wagen kon rijden, en Jessica een lening had om hun huis af te betalen, verkocht ze de wagen. Ze had er verder niet meer bij stil gestaan. Want uiteindelijk moest ze nu zelf hun zoon opvoeden.

Maar, naarmate Justin ouder begon te worden, begon hij meer en meer vragen te stellen over zijn overleden vader.

En toen Justin 15 werd, leek hij als twee druppels water op zijn papa. Hij begon foto’s te verzamelen en andere spullen die van hem waren.

Lees ook  Vrouwen zouden veel langer moeten slapen dan mannen!

Maar er was een iets dat Justin echt wilde boven alles: de oude wagen van zijn vader.

Hij kon het niet uitleggen, maar toen hij bijna 16 was, wilde hij echt in dezelfde stoel zitten als zijn vader. Hij wilde dezelfde wind voelen door zijn haar als zijn vader vroeger deed. Hij wilde zo dicht mogelijk komen bij wat zijn vader had gevoeld.

Jessica besloot dan maar om de oude Toyota van haar man op te sporen. Die had ze vele jaren geleden verkocht. Ze wist dat het waarschijnlijk een hopeloze zaak was, maar ze wilde toch proberen voor haar zoon.

Ze probeerde te zoeken via sociale media. Haar hartverwarmende verhaal ging snel de wereld rond, en voor ze het wist gebeurde het ondenkbare.

Ze kwam in contact met de huidige eigenaar van de wagen, die eerst geen interesse had om hem te verkopen. Uiteindelijk maakten ze samen een deal, en Jessica kon het toch kopen. Het was niet meer in perfecte staat, maar zelfs dan spendeerde Jessica heel wat geld om hem te kunnen kopen en te laten herstellen vooraleer hem naar huis mee te nemen.

Lees ook  Emma (47) heeft een eetprobleem: 'verslaafd aan snot van anderen'

Kyle Fox hoorde het verhaal en wilde helpen. Hij had genoeg geld om de auto te betalen en verzamelde dan een groepje vrijwilligers om de auto volledig op punt te zetten.

En dan op Justin’s 16de verjaardag, kwam iedereen samen om hem te verrassen met de oude wagen van zijn vader.

Kijk maar eens naar de reactie van de jongen wanneer hij de auto ziet rijden op de oprit…

Wat een ongelofelijk mooi gebaar! Het is duidelijk dat Jonathan altijd in Justin en Jessica’s gedachten zal blijven.
Sinds zijn tragische dood, heeft zijn familie elke dag genomen zoals het komt. Ze koesteren zijn herinneringen en vieren zijn leven.
Ik ben zeker dat hij trots zou geweest zijn op zijn 16-jarige zoon en vrouw, trots om te zien hoe hij met zijn oude wagen kan rijden.
Deel dit gelukkige verhaal op Facebook als je ook wat hoop en liefde tussen je vrienden wilt verspreiden!

Winkelmanager hoort vrouw schreeuwen voor haar leven in toiletten: Trekt deur open en beseft dringendheid

Dierenarts Opereerde puppy’s om drugs in hun buik te smokkelen