in

Vader stopt een recorder in de tas van zijn zoon. Na school speelt hij het af en hoort het ONDENKBARE.

Stuart’s zoon Akian is een stille en vriendelijke jongen, die lijdt aan autisme. In begin 2012 kwam hoorde Stuart op een dag dat Akian agressief was geworden op school.

De alleenstaande vader vertrouwde het niet helemaal. De school gaf hem hier ook geen duidelijk antwoord op, noch wilde ze Stuart persoonlijk ten woord staan. Stuart besloot het heft in eigen hand te namen.

Hij besloot een recorder in de tas van zin zoon te verstoppen om te kijken wat er precies speelde op school. Toen Akian die dag thuis kwam van school besloot vader Stuart de geluidsopnames terug te luisteren.

Lees ook  Maximumstraf voor niet in quarantaine gaan is vier jaar cel of 87.000 euro boete

Het resultaat shockeerde de vader tot op het bot. Hij kwam erachter dat Akian’s leraar hem belachelijk maakte, en mentaal mishandelde in de klas.

Ze had geen enkel respect voor Akian’s autisme. Een aantal maanden laten zette Stuart de video op YouTube om deze schokkende geluidsfragmenten met het publiek te delen.

Lees ook  Estelle Hagen laat niks aan de verbeelding over..

De video werd binnen de kortste keren miljoenen keren bekeken. Maar daar eindigde Stuart’s reis nog niet. Het werd zijn missie om mensen te waarschuwen voor de gevaren van pesten en treiteren. Er werd over het algemeen positief gereageerd op het verhaal van Stuart.

Ook waren er mensen die vonden dat het onverantwoordelijk was om een klein kind met een recorder naar school te sturen. In dit geval pakte het gelukkig positief uit.

Ze drukt vlak onder de navel op haar buik. 15 minuten later rent ze naar het toilet. De reden? Ik had GEEN idee!

Ze gooit een paar aspirientjes in de wasmachine. Het effect is BIZAR!