in

Vader van drie dochters pakt ver-krachter aan in rechtszaal

Vader van drie dochters vraagt of hij een minuutje alleen met de verkrachter van zijn meisjes mag zijn. Larry Nassar, ploegarts van het Amerikaanse turnteam heeft 175 jaar cel gekregen voor ver-krachten van minderjarige meiden. De vader van 1 slachtoffer wilde het niet bij een celstraf laten en viel de ver-krachter aan. Hij krijgt nu steun over de hele wereld om zijn actie.

Op Facebook schrijft een emotionele vader: Ik heb er  zeker begrip voor. Heel veel bewondering voor deze man. Ik kan wel janken als ik dit zie. Ben zelf vader van, in mijn ogen, de mooiste en liefste dochter die ik maar kan wensen. Nummer 2 komt er ook al bijna aan. Als vader speelt dit scenario ook wel eens af in mijn hoofd. Wat als…

Lees ook  Deze vrouw die nog maar 12 uur te leven had kreeg hoog bezoek in het ziekenhuis. Wat er op het einde gebeurde, is nauwelijks te geloven!

Wat zou je doen? Het blijft lastig in deze verknipte maatschappij. Diep in mijn hart zou ik van alles met zo’n idioot willen doen. Het risico is echter dat ik vanwege ‘dood door schuld’ achter de tralies beland. In dat geval hebben mijn kinderen én een trauma én voor een tijd geen vader meer. Ik denk dus dat het voor iedereen verstandiger is om niets te doen om er zo iedere dag voor je kinderen te kunnen zijn. Geloof me, als je eenmaal kinderen hebt, wil je alles voor ze doen. Al is het alleen maar om die mooie lach op hun gezicht te mogen zien.

Lees ook  Docent verdacht van ver-krachten leerlinge (13)

Wat vindt jij van de actie van de vader?

Meisje met epilepsie staat dicht bij genezing “nadat ze 3.000 avocado’s at.”

Meisje (3) wacht 1 week lang naast dode moeder in huis