in

Vaders goede daad voor oudere vrouw in de rij in de supermarkt verspreidt zich over het internet

In tijden waarin we constant worden herinnerd aan alle haat en duisternis in de wereld, is het mooi om te lezen over iets simpels als de goede daad van iemand voor iemand anders.

Bijvoorbeeld iemand die om zich heen kijkt, ziet dat iemand hulp nodig heeft en besluit te helpen.

Ryan O’Donnell is een vader van twee die alle lof van mensen over de hele wereld kreeg voor wat hij deed in een supermarkt in Australië.

Ouders van peuters weten dat boodschappen doen in de supermarkt een uitdaging kan zijn.

Je kinderen willen rondrennen en spelen – en in plaats van dat je rustig alles kan pakken wat er op je lijstje staat en ervoor kan betalen, moet je de hele tijd je kinderen in de gaten houden.

Lees ook  63 baby lijken gevonden in dozen en vrieskisten

En daarom ben ik zo onder de indruk van Ryan O’Donnell uit New South Wales, Australië.

De meeste mensen zouden zeggen dat de vader van twee al genoeg te doen had toen hij die dag met zijn kroost in de supermarkt was.

Maar Ryan zag een oudere vrouw voor hem in de rij. Toen ze de kassière haar bankpas gaf, werd die telkens afgewezen. Het was duidelijk dat ze niet genoeg geld had om te betalen – dus Ryan besloot iets te doen.

Ryan vroeg de kassière hoeveel de boodschappen van de vrouw waren, hoorde het antwoord – 44 dollar – en gaf de vrouw een biljet van 50 dollar.

Lees ook  Leerlinge (17) die geen beha draagt op school, weet niet wat ze hoort wanneer ze plots bij de directeur moet komen

Toen de vrouw vroeg hoe ze zijn gift kon terugbetalen, zei Ryan simpelweg: ¨Niet doen. Een fijne dag.¨

Een andere klant zag het gebeuren, nam een foto en zette het op Twitter. Nu verspreidt het zich als een razende over het internet en Ryan wordt gevierd als held – hoewel hij slechts deed wat zijn ouders hem hadden geleerd: anderen helpen!

Dit verhaal geeft me nieuwe hoop voor de menselijkheid. Deel het om respect te betuigen aan Ryan en alle andere goede mensen op aarde!

Hond is klaar met wachten op zijn baasje – nu maakt zijn wraak iedereen aan het lachen

Zie jij iets opmerkelijks aan deze oude zwart-wit foto? Toen wij het zagen kregen we de kriebels..