in

Vanaf je 30ste verander je langzaamaan in je moeder

”Ruim je spullen eens op, moet ik dit ook allemaal gaan doen?” dat hoor je jezelf wel is zeggen tegen je vriend. En dan denk je zelf… Ik lijk mijn moeder wel zo. Vroeger als je kamer een rotzooi was, gaf je er niet zoveel om. Beneden lagen spullen van je en hup je vertrok zonder het op te ruimen. Naar mate je ouder wordt begin je steeds meer op je op moeder te lijken. Maar is dat wel echt zo?

Volgens een nieuwe onderzoek blijkt dat je vanaf je 30ste meer op je moeder begint te lijken, Houd je hart vast want het gaat dus nog erger worden! Als je vroeg een kind hebt gekregen start het proces om op je moeder te lijken nog eerder.

Lees ook  Ook altijd zo’n last van korstjes in je neus? Met DEZE tip zijn zo verdwenen én komen ze niet meer terug!

Het onderzoek
Dr. Julia da Silva heeft een onderzoek gehouden bij ongeveer 2000 mannen en vrouwen. Meer dan 50 procent van de vrouwen gaf aan dat ze na hun 30ste precies deden als hun moeder. Denk vooral aan reageren op bepaalde situaties en meningen. Als voorbeeld kijk je ook nog dezelfde televisieprogramma’s die je moeder ook kijkt.

Lees ook  Haar man stierf tijdens zijn dienst in Afghanistan – dan opent ze zijn computer en doet ze een ontdekking

Bij mannen hetzelfde
Dit is overigens niet alleen bij vrouwen maar ook bij de mannen. Ze nemen het dan wel over van hun vader in plaats van hun moeder. Wel is het bij de mannen wat later, als ze ongeveer 34 jaar oud zijn. Ze nemen vooral de smaak van muziek en politieke keuzes over.

Vier je overeenkomsten
Zo is je band wel sterker met je moeder als vrouw zijnde en als man met je vader. Jullie hebben overigens dezelfde meningen en gedachtes. Dat moet toch wel gevierd worden?

YUM: Witte Nutella binnenkort te koop!

‘Scootmobiel-ontvoerder’ Glanerbrug ook verdacht van ontucht met 5-jarig slachtoffer