in

Verblufte bever wordt onverwacht als leider van 150 koeien gekozen

Boekenwinkels staan vol met boeken over leiderschap en hoe je deze eigenschap het beste kunt ontwikkelen. Maar, voor sommige wezens op deze aardbol, is daar geen moeite voor nodig, die hebben een natuurlijk gezag.

Deze bever is daarvan een geweldig voorbeeld! Adrienne Ivey uit Saskatchewan in Canada zag hoe een bever haar 150 koeien op een wandelingetje mee nam. Ze uploadde de beelden en schreef erbij: „Hoe verzetten we 150 vaarzen in Canada?”

Lees ook  Vrouw neemt ontslag om vermiste hond te vinden - na 57 dagen vindt een hele emotionele hereniging plaats

Het antwoord is blijkbaar een bever. Haar echtgenoot Aaron zag tot zijn grote verbazing dat hun hele grote groep koeien gefascineerd achter het knaagdier aanliepen. Ze hadden nog nooit zoiets gezien, dus filmden ze het voorval.

Als de bever beweegt, lopen de koeien er achteraan. Op het moment dat het dier stopt, stoppen de koeien. Het knaagdier zelf lijkt er behoorlijk stoïcijns onder te blijven, ondanks dat er 150 koebeesten achter hem aanlopen. De jonge vaarzen zijn een beetje als tieners, legde Adrienne uit.

Lees ook  Groep leeuwen wint het net niet van giraffe

Ze zijn heel erg nieuwsgierig en de bever was duidelijk het meest interessante in de hele omgeving! Niet voor niets lopen ze achter hem aan.

Bekijk de hilarische beelden zelf hieronder en vergeet niet deze te delen als je ze ook zo leuk en bijzonder vindt!

Moeder kapot van uitspraak verloskundige: “Wikkel hem in een doek, zo zie je niet dat hij anders is”

Redders vormen menselijke ketting om bijna 100 puppy’s van brand te redden