in

‘Verdachte aanslag Istanbul gespot in Nederland’ Winkelcentrum Passage AFGESLOTEN!

In Veenendaal startte de politie vanmorgen een grote actie nadat een getuige meldde dat de verdachte van de aanslag in Istanboel er liep.

Een speciale team van De Dienst Speciale Interventie kwam onmiddellijk ter plaatse. De winkelcentrum Passage Corridor werd voor burgers afgesloten en niemand mocht naar binnen of naar buiten. Bij de ingangen stonden politieauto’s en zwaarbewapende agenten met kogelwerende vesten. Ook vloog een politiehelikopter boven het centrum in Veenendaal.

Een ooggetuige vertelt tegen De Gelderlander dat de man is klemgereden door de politie. Hij werd tegen een winkelruit aangedrukt en aangehouden. Uit onderzoek is gebleken dat de man daadwerkelijk lijkt op de verdachte, maar dat het ging om loos alarm. Ook bleek dat de man geen vuurwapen bij zich had. Het gaat om een onschuldige Turkse man.

Lees ook  De vriendin van Matthijs de Ligt deelt ff wat pikante foto’s!

“Wegens de ernst van de melding werd er direct groot opgeschaald. Verschillende politieauto’s kwamen ter plaatse, politiehonden werden ingezet en de politiehelikopter verleende ondersteuning vanuit de lucht.” meldt politie Veenendaal op de website. “Een onderzoek naar de man werd ingesteld. Er is vastgesteld dat het niet gaat om de terreurverdachte.”

Lees ook  Op 14-jarige leeftijd besluit hij om een “elfje” te worden. Als de dokters 11 jaar later het verband verwijderen, schieten woorden tekort.

De burgemeester van Veenendaal, reageerde op Facebook op de operatie. “De politieactie is inmiddels beëindigd en het winkelcentrum is weer normaal en veilig toegankelijk.”

Het is Turkije nog niet gelukt om de dader te arresteren. Mogelijk is de terrorist naar het buitenland gevlucht.

Een oude gele schoolbus werd omgebouwd tot een charmant klein huisje… Kijk binnen!

Oma met de langste nagels ter wereld: Mooi of smerig?