in

Verhuurder laat honderden huurders vrij wonen, zodat zij niet dakloos worden dankzij COVID-19

Met alle problemen en onzekerheid op dit moment in de wereld, is het belangrijk dat we die mensen eren die zichzelf laten zien als ware helden van de samenleving.

Tijdens het coronavirus leven mensen in een schijnbare constante staat van angst, zo niet voor hun fysieke welzijn en dat van hun dierbaren, maar voor de financiële gevolgen die dit virus zou kunnen hebben.

Een huiseigenaar in Brooklyn wil het gewicht van een aantal mensen afnemen door de huur van deze maand voor honderden huurders te annuleren om ervoor te zorgen dat ze genoeg geld hebben om ze de maand door te helpen.

Volgens berichten heeft Mario Salerno op 30 maart een bord op de voordeuren van zijn appartementsgebouwen geplaatst met de aankondiging dat hij de huurbetalingen voor april zou afzien.

Lees ook  Charlotte vertelt hoe haar man er tijdens haar zwangerschap met haar nichtje (21) vandoorging

De 59-jarige zou ongeveer 80 appartementen bezitten, met 200 huurders in Williamsburg en Greenpoint. Salerno besloot van de huur af te zien nadat hij verschillende huurders had gehoord die moeite hadden om rond te komen.

“Let op: ik zie af van huur voor de maand april 2020. Blijf veilig, help je buren en was je handen !!!” zegt het bericht.

Lees ook  Zo ziet de vrouw van Matthijs van Nieuwkerk eruit

In een interview met NBC New York zei Mario dat zijn grootste zorg de gezondheid en het welzijn van zijn huurders is.

‘Ik wil dat iedereen gezond is’, zei hij. ‘Dat is het hele verhaal. Voor mij was het belangrijker voor de gezondheid van mensen en om zich zorgen te maken over wie eten op wiens tafel kon zetten. Ik zeg: maak je geen zorgen over het betalen van mij, maak je zorgen over je buurman en maak je zorgen over je familie. ”

Mario, je bent een echte held uit New York en inderdaad een inspiratie voor mensen die het momenteel moeilijk hebben.

Het COVID-19 virus kan tot wel 28 dagen (!) op je telefoon en cash geld blijven zitten

Vrouw die al erg lang covid heeft proeft bloed en haar handen zijn aan het vervormen