in

Verleidster Romee had s*ks op Temptation Island, maar werd ze daar nu ook voor betaald?

Er gaan al jaren geruchten de ronde dat Temptation Island verleiders betaald worden wanneer ze erin slaan om te kussen of seks te hebben met iemand van de koppels. Vorig jaar kwam een journaliste namelijk met zeer opvallende bedragen naar buiten waardoor deze geruchten waar leken te zijn.

Geld verdienen met Temptation Island of toch niet?
De Nederlandse journaliste Angela de Jong onthulde namelijk in 2019 met 100% zekerheid dat de deelnemers een flink bedrag kregen als hun versierpogingen succesvol waren. Voor alleen een kus kregen ze maar liefst €3.000 en als ze hoofdvogel afschoten door met iemand van de koppels s*ks te hebben, werd dat beloond met een duizelingwekkende €10.000.

Lees ook  Verbrand door de zon? Tip van moeder gaat viraal en artsen zeggen dat het werkt

Aan verleidster Romee van dit seizoen werd nu gevraagd of ze inderdaad deze som geld had ontvangen. Zij slaagde er namelijk in om de lakens met de Nederlandse Zach te delen.

“Die vraag krijg ik zo vaak. Je krijgt écht geen geld. Niet om te zoenen, niet voor je deelname, niet om s*ks te hebben. Het is geheel op vrijwillige basis”.

Erop terug kijkend had Romee dan weer wel spijt van haar gerampetamp dat door honderdduizenden Nederlanders en Belgen werd gezien. Of haar ouders trots waren, durft ze te betwijfelen.

Lees ook  Kinderen Marco Borsato reageren op vreemdgaan-geruchten

“Ik was echt in paniek omdat ik iets gedaan had wat niet de bedoeling was. Het enige waar ik aan dacht was: ‘Oh mijn god, mijn ouders’. Ik was helemaal in paniek en dacht dat het het einde van mijn leven was. Ik dacht echt: ‘Nu word ik onterfd’. Maar dat zal wel niet.”

Geen geld en dus geen trotste ouders voor arme Romee of verleidster Eline. Werden ze vorig jaar dan toch niet betaald of moet Romee gewoon contractueel zwijgen? We zullen het wellicht nooit met 100% zekerheid weten.

Leontine Borsato compleet uit de kleren voor de foto!

De 23-jarige Janae Roberts is het buurmeisje waar je al heel je leven van droomt (foto’s)