in

Verloren hond leeft 3 jaar op straat – Kijk nu naar zijn reactie als hij een bekende stem herkent

Jammer genoeg zijn er vandaag de dag nog veel dakloze dieren die alleen zwerven over straat. Dit is erg droevig en tragisch natuurlijk, maar hieronder kun je het verhaal lezen over een hond waarbij het wel goed afloopt!

Iedereen weet dat honden absoluut geweldig zijn en ze worden niet voor niets de beste vriend van mensen genoemd.Het verhaal speelt zich af in Georgië en het gaat over een man en zijn beste vriend, zijn hond.

De dagen werden samen doorgebracht en ze hadden veel steun aan elkaar. Tot op een dag hun grootste nachtmerrie werkelijkheid werd. Vanuit het niets is de hond verdwenen en niemand wist hoe of waarom het dier verdween. Een ding was zeker. De man was ontroostbaar.

Lees ook  Hartverscheurend: radeloze vader deelt beelden van 11-jarige dochter die gepest wordt

Het verliezen van je geliefde huisdier geeft een onbeschrijfelijk gevoel. Je weet niet waar je dier is of hoe het met hem gaat. Deze onzekerheid is verschrikkelijk. De man deed er dan ook alles aan om zijn geliefde viervoeter terug te krijgen.

Hij zocht alle straten van zijn geboortestad af. Deelde posters uit aan vreemden in de hoop dat hij zijn beste vriend weer zou vinden.

Dagen werden weken, weken werden maanden en de maanden werden uiteindelijk jaren…

Lees ook  Patricia werd elke dag mishandeld door haar vader: ‘Ik leefde altijd in angst

Toen de man bijna alle hoop had verloren, drie jaar nadat hij zijn hond was kwijtgeraakt, kreeg de man een telefoontje van een winkeleigenaar die dacht dat hij de vermiste hond buiten de winkel op straat had gezien.

De man haastte zich vol verwachting naar de desbetreffende winkel.De dag waarop hij drie lange jaren over had gedroomd, was eindelijk daar. Zijn geliefde hond stond slechts een paar meter voor hem! De hond herkende onmiddellijk zijn baasje en was dolenthousiast om weer herenigd te zijn.

BEKIJK DE EMOTIONELE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT HARTVERWARMENDE VERHAAL!

Moeder en drie kinderen sterven in een verschrikkelijk auto-ongeluk

Lekker gezond doen met de kerst! De leukste fruit creaties met een kerst sfeertje!