in

Vermist jongetje na drie dagen levend uit bos gered, maar zijn verhaal is bijzonder straf: “Een beer heeft voor mij gezorgd”

Zijn ouders waren dolblij, nu de 3-jarige Casey gezond en wel is teruggevonden. Hij was een paar dagen vermist en heeft al die tijd overleefd in het bos. Hoe hij dat gedaan heeft, is een raadsel. De peuter zelf heeft er een opvallende uitleg voor: “Er heeft een beer voor mij gezorgd”, zei Casey overtuigd.

Het jongetje verdween dinsdag toen hij met wat andere kinderen in de tuin van zijn oma aan het spelen was. Meteen werd een grootschalige zoektocht opgezet. Zelfs de FBI en het marinekorps hielpen mee. De klok tikte en dagen gingen voorbij. Maar donderdag kwam dan toch het verlossende antwoord: het kind was gevonden.

Een vrouw had immers gehuil gehoord in het bos, toen ze haar honden aan het uitlaten was. Ze ontdekte tot haar eigen verbazing het kleine jongetje. Hij bleek diep verstrengeld te zijn in de doornstruiken en compleet vast te zitten. Het kind werd zwaar onderkoeld in het ziekenhuis opgenomen.

Lees ook  Bloedhete Rotterdamse Linsey moet je per direct volgen op Insta!

Zoals Mowgli
Inmiddels gaat het goed met de peuter. “Casey is gezond, lacht en praat”, schreef een opgeluchte tante van de jongen op Facebook. Volgens de vrouw maakte de jongen zich tijdens zijn tijd in het bos ook relatief weinig zorgen en ziet hij het meer als een avontuur. Het kind kwam ook met een opmerkelijk verhaal op de proppen: “Hij zei dat hij twee dagen met een beer heeft uitgehangen.” Die beer was “door God gezonden” om hem veilig te houden, aldus Casey.

Lees ook  Bloedbonje tussen Tino Martin en Jannes!

Maar dat wil niet zeggen dat Casey niet dolblij was om terug thuis te zijn. Volgens de vrouw die hem gevonden had, heeft hij immers bijzondere gure weersomstandigheden moeten meemaken. De uitgehongerde jongen vroeg meteen om frietjes van fastfoodketen Wendy’s. Ook kon hij niet wachten om eindelijk weer naar zijn favoriete Netflix-programma’s te kijken. Als hij naar ‘The Junglebook’ of ‘Mowgli’ zou kijken, dan herkent hij misschien zijn eigen verhaal.

Amerikaanse media maken melding dat het niet de eerste keer is dat een verdwaald kind claimt met een beer te hebben opgetrokken. Zo zei een 3-jarig meisje eerder al dat ze met “een grote hond” de nacht in het bos had doorgebracht.

Management Famke Louise en Ronnie Flex reageert op ‘relatiebreuk’.

Dakloze man die eten probeerde te kopen met vals briefje van 20 krijgt zes jaar celstraf.