in

Vermiste 3-jarige jongen teruggevonden op schoolbus nadat niemand hem liet uitstappen.

De driejarige Xavier Ebersold stapte om 8u30 op de bus. De bus kwam 45 minuten later bij de school aan. Rond 11 u kreeg de moeder van Xavier een telefoontje. De school wilde weten waarom Xavier afwezig was. De familie Ebsersold sloeg meteen in paniek. Hun zoon was meer dan drie uur vermist, maar niemand had een poging ondernomen om hem te zoeken.

Iets voor de middag kon de directeur de jongen opsporen. Hij werd al slapend op de bus gevonden, nog steeds in zijn autostoeltje, op een parkeerterrein 10 km van de school verwijderd.

Lees ook  Tiener die “maagdelijkheid voor 2,3 miljoen euro verkocht”, heeft iets op te biechten

Toen Xavier met zijn ouders herenigd werd, was het eerste wat hij zei: “Mama, ik huilde om jou, maar niemand liet me af de bus.” Nu vragen zijn ouders zich af hoe dit kon gebeuren. Iemand moet Xavier toch gehoord hebben?

De familie vraagt zich ook af waarom het drie uur duurde vooraleer de school merkte dat Xavier afwezig was.

“Voor mij bestaat er geen excuus voor wat er vandaag gebeurde”, zei de vader van Xavier. Hij voegde er nog aan toe dat hij geen idee had hoe ze zijn zoon op de bus zomaar konden vergeten.

Lees ook  Vriendin van Waylon laat lichaam zien, één jaar na bevalling!

Na het voorval werden de buschauffeur, de monitor en de betrokken leraar allen ontslagen. De school werkt samen met de ouders en de politie aan een doorgedreven onderzoek. Gelukkig kwam Xavier er ongedeerd vanaf. Vanaf nu zal de moeder van Xavier hem zelf elke dag naar de school brengen en komen halen.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Deze vader-dochter huwelijksdans doet het publiek uitbarsten in hysterisch gejuich.

Schoonheidskoningin heeft gênant probleempje tijdens missverkiezing maar trekt zich daar niets van aan