in ,

Verpleegster, die ooit een kleine fragiele pasgeborene redde, heeft 4 jaar later geen idee wie er achter haar staat

Verpleegsters die op een “afdeling neonatale zorgen” werken, wijden hun leven aan het redden van te vroeg geboren baby’s. Deze verpleegsters spelen een cruciale rol in de levens van kinderen die te vroeg geboren werden of die met ernstige gezondheidsproblemen kampen zoals geboorteafwijkingen, infecties of hartafwijkingen. In deze aangrijpende video keert een koppel terug naar het Royal Alexandra Hospital om een verpleegster te bedanken die hen jaren geleden van buitengewone hulp voorzag toen hun kind Connor al na 27 weken zwangerschap geboren werd.

Lees ook  Ze werd zonder armen geboren. Maar dit meisje is een doorzetster en bewijst dat alles mogelijk is als je het echt wil

verpleegster-1

Zowel de baby als de moeder waren in kritieke toestand, maar overleefden beiden. Maar zonder verpleegster Gwenn had het misschien heel anders gelopen. Connor moest de eerste 65 dagen van zijn leven in het ziekenhuis doorbrengen, waar verpleegster Gwenn hem op een onvoorstelbare manier verzorgde. Ze verlegde haar grenzen en ging zelfs zo ver dat ze kleine kleedjes voor de 1 kg wegende baby naaide.

We spoelen even enkele jaren verder en vandaag is Connor een gelukkige vierjarige kleuter. Verpleegster Gwenn denkt dat ze binnengeroepen wordt voor een vergadering, maar weet zij veel dat haar een met tranen overgoten verrassing stond te wachten op het projectiescherm. En buiten voor de deur stond nog een veel grotere verrassing te wachten!

Lees ook  De vader sterft. Zijn zoontje is zwaargewond. Wat ze 10 jaar later doet, laat mij huilen..

Je moet echt een ongelofelijke persoon zijn om verpleegster te worden. Als je het daarmee eens bent, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent om mensen in de zorgsector te bedanken!

Als de stiefvader merkt, dat het gezicht van het meisje afwijkt, weigeren artsen haar aan te raken

Waarom slaapt het kind in de armen van de bedelaarster altijd?