in ,

Verpleegster maakt een grote fout bij de BABY: maar houdt haar mond! De politie moest haar wel oppakken!

Een verpleegster op de Filipijnen wordt vervolgd omdat ze een vreselijke vergissing beging. Riza Dominisac, 30, werkt als verpleegster in Pagadian City. Ze deed iets wat beschouwd kan worden als de ergste nachtmerrie van elke ouder. Ze sneed per ongeluk de teentjes van een baby af.

Het incident vond plaats in het Holifeña Ziekenhuis op 5 oktober omstreeks 7 uur ’s ochtends. Op dat moment was het babymeisje twee dagen oud. Om een of andere reden besloot de verpleegster om een chirurgische schaar te gebruiken om het verband rond de voetjes van de baby te verwijderen.

Lees ook  Horror in Haagse wijk: kat opzettelijk opgehangen.

Wat er dan gebeurde is ronduit verschrikkelijk. Dominisac knipte per ongeluk de kleine teen en een stuk van de ringteen af.

Het voorval werd echter niet meteen gerapporteerd door de verpleegster. Het werd pas vier uur later door de vader ontdekt.

Dominisac werd diezelfde dag nog in de namiddag rond vijf uur gearresteerd.

De vader diende onmiddellijk klacht in bij de politie. De verpleegster werd echter vrijgelaten op borgtocht maar riskeert wel verdere vervolging.

Lees ook  Bizar: vrouw ondergaat borstvergroting en eindigt met 4 b*rsten

Slechts een teentje van de baby kon gered worden. De ouders denken er ondertussen na om ook van het ziekenhuis een schadevergoeding te eisen. De verpleegster betuigde ondertussen al haar spijt en zegt dat het om een ongeluk ging. Omdat ze de ouders echter niet meteen op de hoogte bracht, zullen de ouders haar ook persoonlijk vervolgen om een schadevergoeding te bekomen.

1-jarige schreeuwt het uit wanneer papa zijn hoofdje probeert op te tillen. Dan ontdekken de dokters dat hij een ziekte heeft!

Gestoorde restaurantuitbaatster schreeuwt tegen peuter. Dan roept mama haar op Facebook tot de orde.