in

Verpleegster zet hond naast terminaal zieke eigenaar en ogenblikken later is ze getuige van een wonder.

Niemand kent ons beter dan onze huisdieren. Sommigen zeggen dat onze honden een zesde zintuig hebben en ons knuffelen wanneer we ons droevig voelen. Sommigen hebben zelfs de gave om ons leven te redden.

Dat is precies wat er gebeurde in het geval van Andy Szasz uit South Hampton, Engeland. Andy had onlangs de tragische diagnose van kanker te horen gekregen. En zijn poedel genaamd Teddy reageerde op een erg speciale manier.

Andy en zijn vrouw Estelle adopteerden Teddy in 2012. Maar kort daarna begon Andy zich ziek te voelen en leed aan zware darmklachten. Na een noodbezoek aan het ziekenhuis vernam Andy dat hij een zeldzame en agressieve vorm van maagkanker had.

Lees ook  Hond met snuit van 31 cm verovert het internet

Gelukkig voor Andy had hij Teddy, zijn beschermengel. Niet alleen bood zijn hond hem troost en liefde, maar hij bleef tijdens pijnlijke nachten constant aan zijn zijde. Na verloop van tijd kreeg Andy goed nieuws: hij was aan het herstellen en de kanker was officieel in remissie.

De volgende jaren leefden Andy, Estelle en Teddy gelukkig samen. Maar helaas werd Andy opnieuw ziek. Ditmaal leed hij aan een geval van pneumonie en werd allerijl naar het ziekenhuis overgebracht.

Kort daarop stopte hij met ademen en werd naar de afdeling intensieve zorgen overgebracht. De gezondheid van Andy verslechterde zienderogen en hij werd in een kunstmatige coma gehouden.

Lees ook  Golden Retriever-ouders waken over pasgeboren puppy’s en de beelden zijn prachtig

Estelle week geen ogenblik van zijn zijde. En ze ging zelfs een stapje verder, en hoewel het doorgaans niet toegelaten is, vroeg ze de toestemming om Teddy mee te mogen nemen.

Toen Teddy binnenkwam en Andy in het bed zag liggen, begon hij meteen te blaffen om hem te proberen wakker maken. Dan waren Estelle en het ziekenhuispersoneel verbluft toen ze Andy langzaam uit zijn coma zagen ontwaken.

“Ted is zo’n opmerkelijke hond”, zei Andy. “Hij is slim, liefdevol, loyaal, grappig en heeft erg veel karakter.”

DEEL dit ongelofelijke verhaal als ook jij van honden houdt!

Tragisch liefdesverhaal: onafscheidelijke zwanen sterven vlak na elkaar op snelweg

Mensen walgen van zijn vlek op zijn hoofd, wat heeft deze baby jullie aangedaan?