in

Verpleger vermoordt zijn vrouw met oogdruppeltjes.

In de Amerikaanse staat North Carolina wordt een verpleger ervan verdacht dat hij zijn vrouw vermoordde door haar te vergiftigen met oogdruppeltjes.

Joshua Lee Hunsucker (35) werd donderdag gearresteerd wegens de moord op zijn echtgenote Stacy Robinson in september 2018. Op die manier wilde hij zo’n 250.000 dollar aan verzekeringsgeld incasseren.

De krant Gaston Gazette weet dat tetrahydrozoline de vrouw fataal werd. Advocaat Jordan Green verklaarde: “Wij hebben goede redenen om te vermoeden dat mijnheer Hunsucker zijn jeugdliefde vermoordde met de oogdruppels.”

Lees ook  Hij mishandelde zijn vriendin omdat zij zijn jas verloor. Duizenden walgen van zijn straf

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van de overleden echtgenote wees op eventuele verzekeringsfraude. Volgens de moeder wilde haar schoonzoon haar dochter vermoorden nadat ze een affaire had met een andere man.

De man weigerde een autopsie op het lichaam van zijn echtgenote, maar omdat ze orgaandonor was, werd haar bloed getest. Op die manier kwamen de hoge waarden van tetrahydrozoline aan het licht. Die waarden lagen 30 tot 40 keer hoger dan de normale, voorgeschreven waarden. Vermoedelijk zorgde de hoge dosis ervoor dat haar hart stopte.

Lees ook  Anna Nooshin deelt zoen met de mooiste vrouw van Nederland.

Stacy kampte in het verleden al met hartproblemen. In 2015 kreeg ze een pacemaker en tijdens de geboorte van haar eerste en tweede dochter had ze complicaties.

Een verzoek om de man vrij te laten op borgtocht werd afgewezen.

Man schopt hond dood omdat hij op keukenvloer geplast had.

Drie doden in Spaans zwembad: badmuts van meisje (9) gevonden in afzuigsysteem