in

Verrassende wending in mysterieuze verdwijning Madison (18)

Een Amerikaanse tiener die enkele uren voor haar diploma-uitreiking verdween en voor een zesdaagse zoektocht met honderden vrijwilligers, inzet van de FBI en huilende ouders voor de tv-camera’s zorgde, is in veiligheid.

De 18-jarige Madison werd uiteindelijk aangetroffen met een ’tweede persoon’ wiens rol erg onduidelijk is. De tiener zelf zegt dat ze ’een nieuw leven is begonnen’.

Daar zag het lange tijd niet naar uit. Madison ging naar een zonnebank, slechts enkele uren voordat ze de diploma-uitreiking van haar middelbare school zou bijwonen. Daar kwam ze nooit aan. Haar ouders sloegen alarm bij de politie.

Haar auto werd gevonden op een parkeerplaats, met haar telefoon en autosleutels in de wagen. De politie schaalde snel op.

Lees ook  Vrouw (25) verdedigd leeftijdsverschil met haar 70-jarige echtgenoot

Voor de gouden tip werd $15,000 uitgeloofd, de gouverneur van Ohio ging zich ermee bemoeien, de FBI werd ingeschakeld.

Ouders en vriendje gebroken van verdriet
Haar moeder vertelde huilend op tv dat ze alles geprobeerd heeft. Haar berichtjes werden niet beantwoord „Ze liet altijd iets weten, zelfs als ze vijf minuten te laat kwam”, liet ze weten.

Cody Mann, al vijf jaar het vriendje van ’Maddie’, brak in tranen uit tijdens een interview met een lokaal tv-station.

„Ze is het liefste meisje dat ik ooit heb ontmoet. Ik kan het niet uitleggen… Ik wil dat ze thuiskomt”, zei hij snikkend.

Giga-zoekactie
Meer dan driehonderd (!) vrijwilligers hebben deelgenomen aan de zoektocht naar Maddie. Een bosgebied werd uitgekamd, flyers uitgedeeld aan voorbijgangers.

Lees ook  Wat een mooie vrouw. Maar als ze zich uitkleedt, ben je pas echt sprakeloos.

De politie deelde een foto van een man en zijn auto, die mogelijk iets met de zaak te doen had. Nummerplaten werden nagetrokken. Opsporingsdiensten waren alert.

Uiteindelijk heeft Madison de politie zelf ingelicht. Ze was vertrokken van huis en wilde ’een nieuw leven starten’.

Ze verblijft ergens samen met een ander persoon. Die is geen verdachte. De politie laat het erbij zitten en zal niemand oppakken.

Madison wil niet dat haar huidige verblijfplaats uitlekt, zo liet de politie zaterdag weten volgens internationale nieuwsmedia. De familie stelt blij te zijn om te weten dat hun dochter leeft, en voorlopig veilig is.

Hondje om bizarre reden gedumpt in prullenbak

Madonna deelt nieuwe na*ktfoto en pareert kritiek