in

Verschrikkelijk nieuws voor Frans Duijts

Een zwarte dag voor de familie Duijts. De zanger deelt op Facebook dat zijn vader gisterenavond is overleden.

Hij schrijft: ‘Gisteravond om 22:35 uur is mijn vader rustig ingeslapen in het bijzijn van zijn geliefde gezin. We zijn erg verdrietig en terneergeslagen nu mijn beste vriend en grootste fan er niet meer is. De band met mijn vader was erg bijzonder.

Lees ook  Lauren in supermarkt op de vingers getikt wegens ‘te kort broekje’: “Het is 32 graden! Ik draag wat ik wil!” (foto)

Hij was mijn maatje en mijn voorbeeld. Samen met mijn gezin en familie gaan we dit grote verlies verwerken en een plekje geven. Ik hoop dat iedereen ons daarin de komende tijd de rust en ruimte gunt.’

Hieronder een video:

Zwangere leerkracht: (28) krijgt 6 jaar cel nadat ze s*ks had met 15-jarige scholier

Klein meisje smeekt papa om een paard. Maar papa was niet voorbereid op wat het paard na zijn aankomst zou doen.