in

Verzorger valt in het water tussen alligators wanneer zijn touw afbreekt

Tarzan stond bekend als iemand die aan lianen door de jungle kon ‘vliegen’. Als we de films mogen geloven was hij daar ook afgetraind genoeg voor om dat te kunnen doen.

De vent in onderstaande video is dat duidelijk niet. Tijdens een show met alligators probeert hij via een liaan over het water te zwaaien, en dat gaat uiteraard mis…

Lees ook  Vrouw is 35 jaar lang bedlegerig en heeft constant pijn. Dan ontdekt de familie eindelijk de afschuwelijke reden hiervoor

De man in kwestie is Michael Womer, a.k.a. ‘the Gator Crusader’ uit Orlando, Florida. De eigenaar van het bedrijf Gator Crusader Entertainment in Orlando (Florida) ziet de dieren naar eigen zeggen zelfs liever dan de meeste mensen hun kinderen. Dat hij voor zijn act beter even de touwen kan nakijken is hem pijnlijk duidelijk geworden.

Het is niet duidelijk of hij verwondingen opliep, maar hij kwam alleszins levend uit de poel. 

Lees ook  Dokters hebben dringende waarschuwing voor ouders over een oprukkende trend die een piek in spoedopnames veroorzaakt.

“Ik ben me meer dan bewust van het gevaar en het risico”, zegt hij aan de Mail Online. “Maar als ik mensen kan helpen om alligators meer te appreciëren en misschien zelfs geld te geven voor hun bescherming, dan is dat me het gevaar allemaal waard.” 

Bizar, dit is hoe Lena uit Ex On The Beach er vroeger uitzag!

Altijd last van die vervelende deurverkopers? Dit is de PERFECTE manier om daar vanaf te komen. HILARISCH!