in ,

Video: De grootste ‘supermaan’ van de afgelopen 70 jaar staat op het punt op te komen en breekt alle records

Mensen, stip 14 november 2016 met een dik kruis aan in jullie agenda. Op die maandagavond zal je naar de hemel willen zien om een heel zeldzaam en speciaal maanverschijnsel te zien. Je zult een volle maan zien. Maar het zal geen “gewone” volle maan zijn … Het zal een supermaan zijn die de hele noordoostelijke hemel zal oplichten. Een maan wordt als een supermaan beschouwd wanneer er een volle maan is en wanneer de maan uitzonderlijk dicht bij de Aarde komt tijdens zijn omwenteling. Als gevolg daarvan zal de maan nog helderder en nog groter lijken dan anders. En alsof dit nog niet voldoende is, is de volgende supermaan er eentje die alle records verbreekt. De laatste keer dat de maan zo dicht bij de Aarde stond was bijna 70 jaar geleden op 25 januari 1948.

Lees ook  Deze baby werd geboren met een gigantische bult op zijn neus. Als je weet wat het is, zal je het niet geloven!

supermaan

“De volle maan van 14 november is niet alleen de dichtste volle maan van 2016, maar ook de dichtste volle maan van de hele 21e eeuw”, verklaarde NASA. Dus nodig je vrienden uit en grijp je camera’s en maak er een feest van!

Dit wil je echt niet missen!

In de onderstaande video krijgen we een voorsmaakje van wat we ongeveer mogen verwachten. Vergeet dit bericht ook niet te DELEN met je vrienden!

Lees ook  De benen van haar dochter staan vol blauwe plekken. Wat de oorzaak is volgens de artsen? WAARSCHUWING!

Kat met een gebroken hart weigert een jaar lang het graf van zijn eigenaar te verlaten

Als de jonge vrouw dit katje vindt, kan ze niet geloven wat ze ziet. Het zou eigenlijk helemaal niet kunnen leven