in

Video: Vrouw bevalt zonder hulp in een rijdende auto, terwijl kinderen van op achterbank toekijken.

Een moeder beviel op de passagierszetel van een rijdende auto van haar vijfde kind. De kinderen keken van op de achterbank toe hoe de moeder de baby met haar blote handen ter wereld bracht en het uitschreeuwde van de pijn.

In de schokkende video zien we hoe Alexis Swinney (25) neerknielt op de zetel met haar gezicht naar de voorruit, terwijl haar echtgenoot Dominique naar het ziekenhuis in Texas rijdt. En dat terwijl hij zijn vrouw filmt.

“Zou je misschien twee minuten kunnen wachten?”, vraagt hij de moeder van vijf. “Wat moet ik doen?”, vraagt tussen het gekrijs door en duidelijk maakt dat de baby onderweg is of ze dat nu willen of niet.

Lees ook  Didi (33) over vechtscheiding ouders: Mijn moeder loog over mijn vaders dood!

Terwijl Dominique haar smeekt om in te houden, deelt Alexis haar vrees over de gezondheid van de baby. “Ik weet niet of ze kan ademen”, zegt ze terwijl ze met haar blote handen tussen haar benen grijpt.

We zien hoe Alexis de baby ter wereld brengt en in haar armen legt. De navelstreng is nog zichtbaar aan de moeder gehecht. Nog altijd nahijgend lacht Alexis opgelucht wanneer haar babymeisje begint te huilen.

Later deed de moeder haar verhaal op Instagram.

“Het had iets magisch om mijn eigen baby ter wereld te brengen”, schreef ze. “Geen dokters of verpleegsters, geen lichten of drukke mensen, niemand die een moment onderbreekt dat het meest bijzonder zou moeten zijn voor families terwijl ze een leven ter wereld brengen.”

Lees ook  Ouders van Nederlandse Silvana stierven binnen 48 uur – zelfs corona kon ze niet van elkaar scheiden

De moeder van vijf zegt dat heel wat mensen geschokt zijn door haar bevalling en zich vaak verontschuldigen dat ze niet tijdig in het ziekenhuis raakte. Maar zij ziet dat anders.

“Ze begrijpen gewoon niet dat ik iets ongeëvenaard meemaakte dan alles wat ik me had kunnen voorstellen”, schreef ze. “Ik zag hoe mijn lichaam de overhand nam en hoe een baby in mijn handen werd geboren.”

Bekijk de schokkende maar tegelijk fascinerende beelden hieronder en DEEL dit met je vrienden als ook jij dit zo bijzonder vond!
Waarschuwing: Deze video bevat beelden die op sommige kijkers schokkend zouden kunnen overkomen.

Kalfje overleed nadat het poepzakje opat dat door hondeneigenaar in een veld werd gegooid.

Bob zoekt op zijn 87ste werk anders kan hij de zorg van zijn vrouw niet betalen