in

Vier jaar cel voor vader die 11-jarige dochtertje v*rkrachtte

Een 52-jarige man uit Bilzen kreeg donderdag voor de Tongerse rechter een gevangenisstraf van vier jaar omdat hij zijn dochtertje (11) twee keer v*rkrachtte.

Het kind verklaarde tegen haar klasgenootjes dat ze s*ks moest hebben met haar papa.


De feiten kwamen aan het licht op 20 juni 2018, toen het meisje tegen haar klasgenoten had verteld dat haar papa bij haar in bed kroop. Volgens haar moest ze s*ks hebben met haar vader. Een moeder van een van de meisjes contact op met de school.

Daarna bekende het jonge slachtoffertje de aanr*nding ook aan een vertrouwenspersoon van het Centrum voor Leerlingenbegeleiding.

Lees ook  Wesley Sneijder en Yolanthe verkopen eerste goederen.

Vader G. ontkende tijdens zijn verhoor het m*sbruik. Volgens de man had het kind mogelijk een te expliciete scène in een film gezien en zou ze een meer dan gemiddelde fantasie hebben.

Vertrouwen ernstig geschaad
De strafrechtbank volgde zijn verhaal niet. De vijftiger slaagde niet voor de leugendetectortest en ook de vaststellingen van de wetsarts weerlegden de verklaringen van het minderjarig slachtoffer niet. “De verklaringen die het meisje aflegde waren gedetailleerd en geloofwaardig. De beklaagde respecteerde de integriteit van zijn eigen dochter niet.

Lees ook  Zéér intieme foto gelekt van André Hazes en Bridget Maasland

Kinderen mogen erop vertrouwen dat hun familieleden en zeker hun ouders het goed met hen voorhebben en dat hun thuis daarom net een geborgen en veilige plek is. De beklaagde heeft het vertrouwen dat zijn dochter in hem mocht hebben, ernstig geschaad”, besloot de strafrechter.

Schadevergoeding
G. moet een provisionele schadevergoeding van 3.000 euro betalen aan zijn dochtertje, dat na het misbruik in een leefgroep werd geplaatst en zich daar goed aanpaste. Dat geld moet gestort worden op een rekening op naam van het minderjarig meisje en wordt geblokkeerd tot ze meerderjarig is.

Gaby Blaaser laat niks aan je verbeelding over met nieuwe pikante foto’s

André Hazes krijgt laatste waarschuwing