in ,

De vier meisjes kwamen altijd hongerig naar school. Dan ontdekte een lerares wat er thuis met hen gebeurde.

Dit is een verhaal over hoe mensen van wie we het meeste houden ons soms in de steek laten en hoe we in dat geval op mensen kunnen rekenen van wie je het het minste verwacht. De Lucci vierling is amper 19 jaar oud, maar ze hebben al zoveel meegemaakt. Bianca, Madison, Tiffany en Paris Lucci hadden een perfect leven in een gigantisch huis in Beverly Hills, succesvolle ouders en een zwembad om in te relaxen.

vier1

Maar achter deze glamoureuze schijn viel het gezin uit elkaar. Hun vader was extreem agressief. Hij sloeg en mishandelde zijn dochters voortdurend, zelfs tot op het punt dat hij hun armen brak.

Lees ook  Betrapt: André Hazes en Monique waren even bezig in de kleedkamer:

vier2

Nog het meest choquerende was dat hij hen gewoon liet verhongeren, terwijl de broers gepamperd en verwend werden. Op een dag zei hun moeder dat ze geschenkjes ging kopen, om vervolgens nooit meer terug te komen …

vier3

Toen de meisjes 11 waren, kwamen ze in de pleegzorg terecht. Elke keer als de meisjes – die gescheiden werden – een goed pleeggezin vonden, werden ze door de vader gesaboteerd. Hij vertelde de pleegouders dat de meisjes vreselijk waren en overtuigde hen om ze te weigeren. Leraars zagen dat ze altijd hongerig waren, dus zorgden ze altijd voor ontbijt. Nu deelt de vierling hun verhaal om aan te tonen dat de gemeenschap er wel was voor hen toen hun ouders hen in de steek lieten.

Lees ook  'Yolanthe verpestte carrière Fajah Lourens'

Bekijk hun ongelofelijk verhaal in de onderstaande video en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Mama ziet een vuilniszak op straat “wandelen”. Dan scheurt ze hem open en vindt een heel levendige hond.

Als je drie zakken vol kleingeld op de vloer plakt, zal je omver vallen van het resultaat. Geweldig!