in

VIESPEUK kan niet van klein meisje afblijven 6 jaar later zet ze het hem betaalt !

In november 2010 werd Zabhullah Boota (56) veroordeeld wegens ver-krachting van een kind onder de 13 jaar oud. Uiteindelijk werd Boota toegelaten om naar zijn huis in Bradford, Engeland, terug te keren. Beeld je dat eens in? De man die schuldig bevonden werd aan ver-krachting zit gewoon weer thuis.

Het zou me kwaad maken. Minder dan een jaar na de veroordeling was het meisje doodsbang dat Boota gewoon weer thuis woonde.

De toen 14-jarige tiener nam een mes en ging naar het huis van Boota waar ze hem onder de ogen van zijn kinderen neerstak.

Lees ook  Dick na zijn dood in eigen rouwadvertentie: 'Waar waren al mijn vrienden?'

Het mes sneed in een hoofdader in de borst van Boota, maar de hulpdiensten konden zijn leven redden. Het meisje werd overgebracht naar het politiekantoor – ze dacht dat Boota dood was en was bereid om de gevolgen te aanvaarden. Voor haar was haar leven geëindigd toen Boota haar verkrachtte – wat voor zin had haar leven nog?

De tiener werd aangeklaagd voor poging moord. Ze pleitte schuldig en de rechtbank aanvaardde dit.

Lees ook  Deze vrouw krijgt een baby. Maar op dezelfde dag slaat het lot toe en worden 3 gelijktijdig gelukkig.

De rechter, Jonathan Durham Hall, besloot om haar niet te veroordelen tot de verplichte rechtsplegingsvergoeding aan het slachtoffer.

De rechter keek de tiener in de ogen en zei dat als iemand anders haar zou dwingen om dit toch te betalen – dat hij het dan zelf uit eigen zak zou betalen. De rechter zei dat ze door het rechtssysteem in de steek werd gelaten en dat het geen tweede keer zou gebeuren.

DEEL dit met je vrienden!

“Drijvende” voetpaden moeten verkeer effectief vertragen.

Mama krijgt schokkende straf voor het onthoofden van haar baby.