in

Vijftien mensen die zichzelf uitdaagden, door zoveel af te vallen dat ze bijna onherkenbaar zijn

Wanneer je wilt afvallen, ben je je bewust van een belangrijke en moeilijke uitdaging. Een dieet volgen is niet gemakkelijk, niet in het minst om je in te schrijven op de sportschool – niet iedereen heeft de nodige wilskracht en velen geven er de voorkeur aan zichzelf op te sluiten in hun verdriet en dagelijkse ongemak.

Gelukkig zijn er mensen die, ondanks de grote moeilijkheden die ze ondervinden, niet opgeven en slagen in de voldoening gevende taak om af te vallen.

Voor veel mensen betekent afvallen het verbeteren van de gezondheid, het betekent meer van jezelf houden en je niet meer ongemakkelijk voelen met je lichaam.

Over het algemeen moeten we altijd tijd vinden om constante fysieke activiteit uit te voeren: ons lichaam is ons thuis, hoe beter we het behandelen, hoe meer het ons op oudere leeftijd zal ondersteunen.

In deze reeks foto willen we je enkele mensen laten zien die zichzelf hebben uitgedaagd, veel zijn afgevallen, in de hoop diegenen te motiveren die zich momenteel in hun situatie bevinden.

Lees ook  Dochter verdween van huis. 6 maanden later ziet moeder deze foto op Facebook… Schokkend!

1. Deze jongen is bijna 35 kg kwijt in 9 maanden tijd: de eerste foto is van mei 2019, terwijl de tweede foto van januari 2020 is

2. Ze is meer dan 50 kg afgevallen dankzij intermitterend vasten en een dieet met weinig koolhydraten en gluten (vanwege een allergie)

3. “Ik verloor 27 kg in 10 maanden, van obesitas graad 1 naar een gezonde body mass index!”

4. Door regelmatige lichaamsbeweging, gezonde eetgewoonten en gecontroleerd intermitterend vasten heeft deze jongen in 2 jaar tijd meer dan 20 kg verloren.

5. “Ik ben 21 kg kwijt… nog 7 te gaan!”

6. “Op de linkerfoto woog ik 93 kg. Op de rechterfoto 71 kg. Ik heb er 5 maanden over gedaan”

7. “Ik woog 134 kg… dit ben ik na 7 maanden dieet en trainen: nu weeg ik 86 kg!”

8. “Mijn petje paste niet meer, dus ging ik op dieet. Nu kan ik hem weer op, daar ben ik zo blij mee”

Lees ook  Rusland arresteert mensensmokkelaar die zelf grenspost met Finland bouwde

9. Deze jongen deed 10 jaar geleden een weddenschap met zichzelf, een voornemen voor het nieuwe jaar: afvallen. Een moeilijk pad waardoor hij zichzelf vond.

10. “Na 2 jaar toewijding, doorzettingsvermogen en hard werken heeft dit meisje haar ideale gewicht bereikt!”

11. Van 103 kg naar 84 kg is niet eenvoudig… geweldig!

12. “Ik ging van 174 kg naar 124 kg in 3 jaar tijd. Ik heb mijn hele leven gevochten tegen obesitas en depressie, ik gaf nooit op en nu begin ik te genieten van deze reis naar een betere IK”

13. Ze woog meer dan 70 kg, terwijl ze nu 57 kg heeft bereikt, een ongelooflijke transformatie!

14. Dit meisje woog 192 kg, maar dankzij een gezond dieet en beweging slaagde ze erin om in 17 maanden 100 kg te verliezen!

15. “Hetzelfde shirt, maar met een jaar verschil!” – hij verloor 28 kg en weegt nu 83 kg!

‘Monique staat grote verandering te wachten’

‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’