in

Vissers in hun slaap neergestoken bij Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Langs het kanaal bij safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek zijn vannacht twee vissers uit Haaren gewond geraakt bij een steekpartij. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernst van de situatie werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

De steekpartij was om 01.45 uur. Volgens een getuige werden de vissers in hun tent overrompeld toen ze lagen te slapen. De vissers vertelden dat ze door twee mannen en twee vrouwen gestoken werden met een kapotte fles. Een politiewoordvoerder zei tegen Omroep Brabant dat de twee vissers flinke steekwonden hebben.

Lees ook  Men kan zeggen wat men wil, maar deze tattoos zijn allesbehalve normaal!

Fles
Eén van de vissers zou uit het niets geslagen zijn met een fles. De andere visser werd daar wakker van en schoot te hulp. Vervolgens werden ze allebei meerdere keren geslagen met de kapotte fles. Een getuige zag de vier verdachten wegrennen en in een wit bootje met buitenboordmotor stappen.

Lees ook  Een veroordeelde kindermoordenaar overleed als gevolg van meerdere steekwonden nadat hij in zijn nieuwe huis introk.

Het bootje is weggevaren in de richting van Tilburg. Achter het bootje hing een zwemband.

De vier verdachten zijn vermoedelijk tussen de 18 en 22 jaar oud en een getuige zei dat ze Nederlands praatten.

Meisje gebruikt tandenborstel stiefmoeder om het toilet schoon te maken: haar vader straft haar door het haar te laten gebruiken

Hardloper redt man van brandende scootmobiel