in

Anouk: “Veel mannen vragen me om een h*ndjob”

Nochtans werkt Anouk niet in een massagesalon, waar er stiekem weleens een ‘happy ending’ verkocht wordt…

Wat dan wel? Wel, dat zit zo. Dennis Burkas heeft wat nieuws bedacht: ‘Trek je Rijk’ via het platform van OnlyFans. Het concept? Dames zouden 500 euro verdienen om een kwartiertje aan iemands yoghurtbuks te trekken, de heren die hiervoor hun yoghurtbuks ter beschikking stellen, verdienen 150 euro.

Om dat allemaal in goede banen te leiden, werd Anouk Lilly aangesteld als producente. Maar blijkbaar zette dat heel wat heren aan tot fantaseren.

Lees ook  Oud-bestuurslid Martijn zat op kinderp*rnowebsite toen politie binnenviel

“Hoe ik mijn functie als producente zie, is eerder als de persoon die ervoor zorgt dat alles op en van de set in orde zal zijn en die de social media verzorgt”, zo vertrouwt ze ons toe. “Ik vind het ook belangrijk dat de modellen en iedereen die bij ons op de set hoort, met hun vragen bij mij terecht kunnen.”

“Maar heel veel mensen kennen het woord ‘producente’ volgens mij niet. Het is tijd dat mensen opnieuw een woordenboek in huis halen. Na die post van ‘Trek je Rijk’, heb ik enorm veel berichten gekregen van mensen die dachten dat ìk nu plots een p0rno-actrice was. Ik kreeg ook van heel wat mannen de vraag of ik hen een h*ndjob zou willen geven. In ruil zouden ze dan zelfs gratis meedoen.”

Lees ook  Samuel 1 gilt als zijn luiers worden verschoond en dan beseft moeder dat er iets vreselijk mis is

Maar voor de goede orde: Anouk gaat daar niet op in. “Mijn werk is achter de schermen”, zo klinkt het.

ONHERKENBAAR! Zo zag ‘Temptation’-Fabrizio eruit toen hij nog geen baard had (foto)

Opa (70) krijgt 60 maanden cel voor ver krachting kleindochtertje: “Ik dacht dat ze ook wilde”