in

Voeg hierom een halve citroen toe aan de aan de vaatwasser – de reden waarom is geniaal

In het begin klinkt het wellicht raar om een halve citroen in de vaatwasser te doen. Maar nadat je de uitleg hebt gehoord, zul je begrijpen waarom!

Het klinkt misschien raar dat je een halve citroen in de vaatwasser plaats, voordat je een programma start, maar zodra je de uitleg achter deze tip hoort, zul je nooit iets anders doen!

Dit is echt een geweldige tip!

Vandaag de dag gooien we veel te veel voedsel weg in onze huishoudens, wat natuurlijk niet nodig is, vooral wanneer er zoveel andere dingen kunnen worden gedaan met ons voedselafval!

Lees ook  Man filmt de oceaan tijdens een zwaar onweer. Wat hij filmde, bezorgt iedereen koude rillingen.

Want, hoewel voedsel wellicht niet langer eetbaar is, zijn er honderden tips op het internet die laten zien hoe je op de beste manier van het voedselafval kunt profiteren.

Vandaag dachten we dat het een goede tijd was om één zo’n tip te delen, en wel met citroenen.

Na het lezen van deze tip gooi je nooit meer oude citroenen weg, maar heb je een nieuwe bestemming voor ze!

Zoals ook bijvoorbeeld azijn en bakpoeder, is citroen ook een effectief, maar bovenal, milieuvriendelijk alternatief voor het schoonmaken.

De tip die we vandaag zullen delen, gaat over de vaatwasser, en hoe je het beste jouw bestek en servies glanzend schoon en fris kunt krijgen.

Lees ook  Man met mes gestoken en overgoten met kokend water

Het enige wat je hoeft te doen is een citroenhelft of een schijfje citroen in de vaatwasser te plaatsen, bij voorkeur in de bestekmand of op het bovenste rek. Start dan gewoon een programma met afwasmiddel.

Daarna heb je een glimmende en schone afwas, die volgens Lifehacker ook echt lekker ruikt naar de citroen!

Hoe slim is deze truc?

Dit zal in de toekomst iemands afwas echt doen herleven! Vergeet niet om deze truc op Facebook met jouw vrienden te delen!

Dochter filmt het emotionele moment waarop haar moeder met dementie haar herkent

Vader (70) en zoon (26) ontvoeren dief en binden hem vast in bos