in

Volgers diep ontroerd door Chantal Janzen

Chantal Janzen heeft haar volgers diep ontroerd door een bezoek aan de zieke Kiki in het Prinses Maxima Centrum. De presentatrice verraste de fan en bracht zelf een mooi cadeau mee.

Op Instagram deelt Chantal op emotionele wijze hoe de dag verliep. “Lieve Kiki wat heb je toch lieve vriendinnetjes om je heen, want deze ‘engerds’ ? hebben mij de afgelopen 2 weken helemaal plat gespamd en gestalkt met berichtjes over jou! Nou gisteren zag ik je dan eindelijk! Jij zei dat je het n eer zou vinden als ik onze foto’s op mijn insta zou posten, nou lieve leuke stoere grappige mooie sterke Kiki, het was juist voor mij een eer om jou te mogen ontmoeten gisteren! Er was Limburgse vlaai, er werd veel geknuffeld, er waren jouw lieve papa mama en zusje, en we hadden matching sokken! Ik vond het heel fijn om bij je te zijn lieve Kiki, en ik denk aan jou! en liefs voor al die lieve vrienden en vriendinnen om jou heen”, schrijft de blondine op haar pagina.

Het dochtertje van Jolanda verdronk: ‘Het liefst zou ik de hele dag over haar praten’

In de reacties wordt Chantal overladen met reacties. “Hele grote dikke knuffel voor jou Kiki van de hele familie Borsato”, schrijft Leontine Borsato.

Gordon reageert: “Dikke kus Kiki!” Ook Wendy van Dijk is ontroerd door de post. “Wat fijn voor je lieve Kiki! En wat een verrassing! Je ziet duidelijk dat je genoten hebt. Heel veel liefs van mij”, aldus Wendy.

Melody (17) 'te dik' voor kappersopleiding ROC Twente: 'Ze is ontroostbaar'

Mannen rijden beter dan vrouwen… dat zegt de ANWB

Groot gemis voor André Hazes