in

Voorbijganger vindt kleine baby voor dood achtergelaten in doornstruik – kijkt naar naveltje en ziet het meteen.

De graad waaraan meisjes door hun ouders worden achtergelaten is alarmerend, vooral in India. Volgens nationale criminaliteitsstatistieken werden er tussen 2007 en 2011 meer dan 3.500 kinderen achtergelaten.

Helaas zien sommige kinderen mannelijke kinderen als meer waardevol dan vrouwelijke kinderen. In India heeft dit geloof geleid tot een maatschappij met 914 vrouwen voor elke 1.000 mannen.

Meisjes worden beschouwd als een vloek en een financiële last. Vele families kunnen zich de bruidsschat die gepaard gaat met het huwelijk van een dochter immers niet veroorloven.

Lees ook  Vrouw en zoontje (1) bespuugd, gezin in quarantaine

Toen een man uit Gujarat in India dat het minste verwachtte, werd hij voor een hulpeloos en pasgeboren meisje een echte held. De anonieme voorbijganger stootte op een onwaarschijnlijke aanblik.

Hij wandelde voorbij een doornstruik en hoorde plotseling een geluid dat op het gehuil van een baby leek. Toen de man op onderzoek uittrok, vond hij een pasgeboren, naakte baby die helemaal onder de schrammen zat.

De barmhartige Samaritaan belde de hulpdiensten, die haar levensreddende zorgen konden toedienen. Politie denkt dat de pasgeborene door haar ouders achtergelaten werd.

Lees ook  Moeder vergiftigde gehandicapt zoontje (5) door hem haar eigen bloed te injecteren.

De verplegers trokken voorzichtig de doorns uit het kleine lichaampje en zorgden ervoor dat ze te eten kreeg. Later kondigden de dokters aan dat ze in goede gezondheid verkeerde.

Dankzij de hulp van non-profitorganisaties en barmhartige Samaritanen worden pasgeboren meisjes op een dag hopelijk niet meer langs de kant van de weg gedumpt. Totdat is het iedereens verantwoordelijkheid om mensen te wijzen op de problematiek en dat kan door dit bericht te DELEN met iedereen die je kent!

Straatkat roept om hulp voor een kliniek – de reden is hartverscheurend

Echtgenoot betaalt om z’n vrouw te laten vermoorden. Zijn mond valt wagenwijd open als ze op eigen begrafenis verschijnt.