in

Voormalig drugsverslaafde deelt ‘voor en na foto’s’ – zijn transformatie is niet te bevatten

Het is moeilijk te geloven dat het einde van het jaar niet alleen het begin van een nieuw jaar zal betekenen, maar ook een nieuw decennium.

Om de afgelopen 10 jaar te vieren, hebben velen sociale media gebruikt en foto’s van zichzelf gedeeld vanaf 2009 en 2019.

Velen die deelnamen aan de uitdaging van het decennium, waren dankbaar dat ze de afgelopen 10 jaar zijn opgegroeid en ten goede zijn veranderd. Maar niemand was zo inspirerend als Jason Wickline.

In een bericht dat hij deelde op de Facebook-pagina Grateful Addicts in Recovery, beschreef Wickline hoe hij de afgelopen 10 jaar van een drugsleven naar 33 maanden nuchter ging.

Lees ook  Laatste, tragische bericht van meisje aan haar mama “voordat ze zich van het leven beroofde.”

“Ik begon in mijn vroege jaren 20 verschillende medicijnen te gebruiken en verloor de voogdij over mijn zoon, niet één, maar twee keer”, schreef hij. “Ik kreeg het familiehuis veroordeeld en had echt moeite om hulp te krijgen.”

Op een nacht werd hij gearresteerd en zijn zoon, Krystian, die toen slechts vier jaar oud was, werd weggehaald door Child Protective Services.

“Papa ik hou van je; Ik zal je nooit vergeten.”
“Dus op 4-jarige leeftijd begreep hij dat het leven nooit meer hetzelfde zou zijn”, schreef hij. “Hij was volledig bereid te accepteren dat hij zijn vader nooit meer zou zien.”

Lees ook  Kendall Jenner pakt eerste zonnestraaltjes in miniscule bikini

Maar Wickline kon dat niet laten gebeuren. Nu is hij 33 maanden nuchter en heeft hij de voogdij over zijn nu negen jaar oude zoon herwonnen.

“Hoe graag ik hem soms ook wil wurgen, ik moet mezelf eraan herinneren dat ik hem niet in hoef te stoppen, ik hoef geen eten voor hem te maken, ik hoef zijn kleren niet te wassen. Ik mag die dingen doen. Ik mag dat vandaag doen en vier jaar geleden wist ik niet eens waar hij was, ‘zei hij.

Mexicanen in opstand vanwege gruwelijke moordfoto’s: ‘Wij willen Ingrid eervol herinneren’

Baby overleeft drie openhartoperaties maar sterft door schimmel in operatiezaal.