in

Vreselijke laatste dagen van 10-jarige die door moeder en vriend doodgemarteld werd “omdat hij homo was.”

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige inhoud die niet geschikt is voor gevoelige lezers.

Een kleine jongen bracht zijn laatste uren in vreselijke pijn door toen hij door zijn moeder en haar vriend dood werd gemarteld omdat hij zich geout had als homo.

Anthony Avalos (10) werd vermoord door zijn moeder Heather Barron (29) en stiefvader Kareem Leiva (32). Dat zeggen de openbare aanklagers in California in de VS.

De jongen zou brutale mishandelingen hebben ondergaan in zijn huis in de Mojave woestijn in California, voor hij overleed op 21 juni.

Hij had verwondingen over zijn hele lichaam nadat hij brutaal gemarteld werd. De jongen had verzakte ogen, kleine brandwonden en ronde littekens rond zijn tepels en blauwe plekken op zijn rug.

Dat hoorde de aangestelde jury in deze zaak eerder deze week. Anthony was zo mager dat zijn ribben zichtbaar waren.

Lees ook  Vrees voor leven van oud-bokser Rudi Lubbers

Barron en Leiva houden hun onschuld vol en ontkennen de aanklachten van foltering en moord.

De openbare aanklagers zeggen echter bewijzen te hebben dat Anthony geslagen werd met verschillende objecten zoals een riem en een stofzuigerslang.

Andere beschuldigingen luiden dat ze de jongen in een wurggreep hielden, hem lieten knielen op rijst en verschillende dagen zonder water of eten in zijn kamer opsloten.

De openbare aanklagers vermoeden ook dat Anthony verbrand werd met sigarettenpeuken en voor zijn overleden niet naar het toilet mocht.

Zijn acht broers en zusjes werden gedwongen om de mishandeling te aanschouwen en werden er ook soms bij betrokken. De ouders zouden de andere kinderen gedwongen hebben om met Anthony te vechten.

Lees ook  Zorgverzekeraar KAPT ERMEE: Zieke Yigit aan zijn lot overgelaten?

De openbare aanklager Hatami schreef in een verklaring: “Op zeker ogenblik kon Anthony niet meer wandelen, lag hij urenlang op de vloer van zijn slaapkamer en kreeg hij geen medische verzorging, noch kon hij zelfstandig eten.”

De politie werd de dag voor het overlijden van Anthony naar de woning geroepen nadat de stiefvader beweerd had dat de jongen van de trap was gevallen. Anthony werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar zou de volgende dag overlijden.

Zijn oudere broers en zussen werden aan de zorgen van de jeugdbescherming overgedragen. De directeur van de lokale kinderbescherming bevestigde dat Anthony gezegd had dat hij “op jongens viel.”

Deel dit bericht als ook jij hoopt dat er gerechtigheid gechiedt voor deze kleine jongen.

Dave Mantel (37) overleden

Waarom je altijd een schoen in de safe van je hotel moet leggen – de reden is geniaal