in ,

Haar vriend schenkt haar een handtas. Als ze zes weken later vergaat van de pijn, ontdekken de artsen iets vreselijk.

Jade Lagden, 29, is een voormalige lagere school toezichter en moeder uit Londen. Tijdens de zomer verraste haar vriend Tony haar met een designer-tas van Michael Kors.

Jade was dolblij met dit lieve geschenk (een nieuwe designer-tas!) en laadde meteen al haar spulletjes in de nieuwe tas over. Dagen later kreeg ze pijn in de nek en in haar schouders. Jade dacht dat de pijn veroorzaakt werd door een ontstoken spier als gevolg van haar zware handtas. Ze dacht dat het wel vanzelf zou overgaan.

Maar de pijn in haar nek werd alleen maar erger.

Zes weken nadat ze de tas begon te dragen ging ze bij de dokter onder de scanner.

Toen kreeg Jade het verwoestende nieuws te horen. De pijn had niets te maken met haar nieuwe tas, maar het hielp wel om de waarheid aan het licht te brengen.

Lees ook  Haar verzorgster zakt op de grond in elkaar. Zie hoe de olifant naar haar toesnelt om haar te redden

De dokters stelden vast dat ze secundaire borstkanker had in haar lever en in haar lymfeknoppen.

Jade was totaal verrast om te leren dat de nek en de schouder in verbinding staan met onze lever: we hebben allemaal een zenuw die van onze lever tot in de nek loopt.

Helaas was Jade geen vreemde voor de ziekte. In 2013 overwon Jade al eens borstkanker nadat ze een mastectomie en een volledige borstreconstructie onderging.

Nu dankt ze haar leven aan de nieuwe designer-tas die ze van haar vriend had gekregen. Op die manier kon de diagnose immers in een vroeg stadium gesteld worden. Momenteel ondergaat Jade chemotherapie om de tumoren te doen krimpen.

Lees ook  Moeder legt haar pasgeborene op de bank naast haar hond en loopt weg. Pas hiermee op!

Een van haar hoofddoelen is om ervoor te zorgen dat zij en haar elfjarige zoon Tayler samen nog vele mooie momenten kunnen beleven.

Gelukkig is de pijn ondertussen heel wat minder en ze neemt haar levensreddende Michael Kors tas nog steeds overal mee naartoe!

Ondanks het feit dat de kanker ongeneeslijk is, hoopt de dappere moeder dat de dokters de tumoren kunnen stabiliseren zodat ze toch nog zoveel mogelijk tijd met haar zoon zou kunnen doorbrengen.

Jade deelt vandaag haar verhaal om bewustwording te verspreiden over borstkanker. DEEL dit bericht om deze moedige dame het allerbeste toe te wensen.

Een buur ziet deze hondenfoto en ontdekt iets wat hem alarmeert. Hij belt onmiddellijk de politie.

De rillende kat zit in de sneeuw vastgevroren. Als het stel haar probeert op te heffen, wacht hen een geweldige verrassing.