in

Vrienden Bridget beweren: ‘Trouwdatum met André stond al vast’.

Het roerige liefdesleven van André Hazes was de laatste maanden niet uit de media weg te slaan. Op amper enkele maanden tijd sprong hij van Monique naar Bridget, en maakte hij weer de omgekeerde beweging.

Insiders verklaarden dat André zich alsmaar meer begon te storen aan het opdringerige gedrag van de presentatrice. Toch lijkt het erop dat ze hun prille relatie beiden heel serieus namen.

Weekblad Story zegt gesproken te hebben met enkele vrienden van Bridget. Die doen nu een boekje open over hoe de vork echt aan de steel zat.

In het weekblad staat te lezen: “Hun relatie ging als een raket, het duizelde af en toe weleens. Maar ze hadden zoveel plezier dat ze zich overal doorheen lachten. En eerlijk is eerlijk: ze konden niet van elkaar afblijven.”

Lees ook  Sis van Rossem: verveelde mij kapot bij Jinek

Peperdure verlovingsring uit Londen
De vrienden van Bridget beweren in Story dat André zelfs al een verlovingsring had gekocht voor Bridget.

Daarvoor reisde hij naar verluidt speciaal naar Londen om een ring te kopen bij het weinig goedkope Tiffany & Co. Meer nog, de vrienden beweren dat het koppel zelfs al een trouwdatum geprikt had.

Zorgen om Bridget
De zogenaamde vrienden van Bridget zeggen dat ze zich zorgen maken over de presentatrice. Onlangs liet de blondine verstaan dat ze de relatie met André liever had overgeslagen, hoewel ze vlak na de breuk aangaf erg verdrietig te zijn.

Lees ook  Compleet gezin naar ziekenhuis na barbecueën in huis

De vrienden onthullen in Story: “André is niet bepaald chic met Bridget omgesprongen. Met Monique trouwens ook niet, maar dat terzijde. Eerst schreeuwt hij van de daken dat hij verschrikkelijk verliefd is op Bridget.

Daarbij bezorgt hij Monique de blamage van haar leven, omdat zij dat min of meer via een appje van hem te horen kreeg. Op dat moment was André al met zijn hele hebben en houwen bij Bridget ingetrokken.”

Roxeanne chagrijnig na vraag over Rachel Hazes

Vrouw (84) verliest man en komt enkele dagen later om door brand