in

Vriendin van Boer zoekt Vrouw-kandidaat Olke Jongsma overleden

Heel triest nieuws voor boer Olke uit Texas. De vriendin van Olke, Karen, is overleden aan de gevolgen van kanker. Ze werd slechts 47 jaar oud. Dit maakte de Boer zoekt Vrouw-website vandaag bekend.

Grote liefde
Boer Olke vond de liefde van zijn leven niet tijdens het programma Boer zoekt Vrouw, maar werd daarna tot over zijn oren verliefd op de Texaanse schone Karen. Eind vorig jaar kwam het stel voor de Boer zoekt Vrouw-special naar Nederland. Ze kenden elkaar pas een jaar, maar in de special deelde het stel dat er zware tijden aankwamen. “Ze heeft kanker, en die heeft zich al verspreid”, vertelde boer Olke. Hoewel het stel hoopvol was over de toekomst, ging het snel slechter met Karen toen ze in Amerika waren. De behandelingen mochten niet baten, zaterdagavond stierf Karen.

Lees ook  Moeder verdedigt zich na kritiek dat ze meer geld uitgeeft aan eigen kleding dan van haar kinderen

Trieste nieuws
De presentatrice van het programma, Yvon Jaspers, reageerde op het trieste nieuws op de website. “We waren zo blij voor Olke dat Karen in zijn leven kwam. Ze was precies wat Olke zocht in een vrouw, hij bloeide helemaal op. We hebben Karen een aantal keren in Nederland mogen ontmoeten en hebben haar leren kennen als een bijzonder warme en liefdevolle vrouw”, meldt de website. “De redactie en ook alle boeren leven intens met Olke mee en zullen er ook in deze moeilijke tijd voor hem zijn.”

Lees ook  ‘Waarom pleegde onze zoon zelfmoord? We weten het niet’

Recentelijk vroeg Olke Karen ten huwelijk, maar dat heeft er niet meer mogen zijn. Karen laat Olke en een dochter en zoon uit een eerdere relatie achter.

Wij wensen de familie en vrienden van Karen veel sterke.

Deze eenvoudige truc toont je of je koelkast perfect werkt of niet.

Is dit een konijn of een grizzlybeer!? (video)