in

Vrijspraak voor man uit Almelo die met zijn nicht naar bed ging

Het is geen bewijs dat Jeffrey S. (34) uit Almelo in februari vorig jaar zijn 10 jaar jongere nicht ver krachtte.

Dat oordeelt de rechtbank in Almelo in de strafzaak tegen S.. Het Openbaar Ministerie eiste twee weken geleden nog anderhalf jaar cel tegen de Almeloër.

S. was zijn nicht op 14 januari vorig jaar tegen gekomen in een café in zijn woonplaats. De ontmoeting leidde ertoe dat zij met een aantal vrienden bij haar neef op bezoek ging.

Lees ook  Flink lopen zweten in je schoenen? Zo haal je nare geurtjes eruit!

Toen haar vrienden weggingen bleef ze alleen met S. achter. Ze besloot uiteindelijk om bij S. te blijven slapen omdat ze anders nog de hele stad door moest naar haar eigen woning.

Omdat het logeerbed kapot was, bleef ze bij haar neef in bed slapen. Daar kwam het uiteindelijk tot geslachtsgemeenschap. Volgens de nicht, die tegen de politie aangaf niet op mannen te vallen, was het onder dwang.

Lees ook  Bedrijf wil 5.500 euro betalen om niets anders dan frietjes, brood en pasta te eten.

Geen dwang
In het vonnis geeft de rechtbank aan dat wel vast staat dat de vrouw s*ks heeft gehad met haar neef. Het staat alleen niet vast dat ze daartoe gedwongen werd.

Een forensisch arts nam geen letsels waar bij de nicht terwijl een getuigenverklaring van een vriendin van de vrouw onvoldoende aanknopingspunten voor dwang opleverde.

Borsten van Lisa (23) groeien maar door: ze heeft nu cup K

Inge’s man liet haar alleen op de camping: Hij is een psychopaat