in

Vrouw (25) verdedigd leeftijdsverschil met haar 70-jarige echtgenoot

Een man en een vrouw met een leeftijdsverschil van 45 jaar hebben hun relatie verdedigd en de wereld gevraagd waarom ze hun liefde zouden moeten verbergen.

Stefani Walper, 25, en haar 70-jarige echtgenoot Don zijn al vijf jaar samen en hebben zelfs een twee-jarige zoon genaamd Lachlan samen.

Het echtpaar ontmoette elkaar aan de bar waar Stefani werkt, toen Don binnenkwam om met vrienden te drinken.

Stefani – uit Armstrong in British Columbia, Canada – herinnerde zich: “Ik hield van hem de tweede keer dat ik zijn gezicht zag. Het was super raar, want iedereen was van: ‘Oh mijn God, deze kerel is minstens 30 jaar ouder ‘.

“Ik vond gewoon dat hij zo knap was en hij was charmant en super flirterig. En ik weet het niet, het maakte me gewoon blij elke keer dat hij binnenkwam.”

Lees ook  Pa denkt dat pestkoppen zijn dochter niet meer pesten – dan opent hij de deur en ziet hij het ondenkbare

Don vroeg haar uiteindelijk om drankjes, en de rest is geschiedenis – hoewel dat niet wil zeggen dat het sindsdien gewoon zeilen is.

Stefani, die pas 20 was toen ze Don voor het eerst ontmoette, die net zo oud is als haar overleden vader, zei dat het grootste deel van haar familie ongelukkig was over de ongewone match.

Ze legde uit: “Mijn moeder was helemaal geen fan, mijn vader was geen fan, mijn broer was absoluut ook geen fan. Dus niemand zat echt in Don’s team.

“Ik was net 20 geworden, net als zo. Dus ik denk dat voor mijn kant van de familie, ze een beetje waren zoals: ‘Whoa, wat ben je aan het doen?

Tegen de tijd dat de twee anderhalf jaar geleden trouwden, had Stefani’s familie gelukkig warm voor Don, maar het paar gaf toe dat ze nog steeds een vreemde blik krijgen als ze in het openbaar zijn.

Lees ook  Doodgestoken Rik van de Rakt (18) schreeuwde nog om hulp

Maar ze weigeren het oordeel van vreemden tegen te houden, en Stefani voegt eraan toe: “We kiezen ervoor om onze relatie niet te verbergen, want waarom zou je de jouwe verbergen? Zou iemand hun relatie verbergen?”

Het is een gevoel dat Don deelt, zeggend dat hij denkt dat ze zich nergens zorgen over moeten maken behalve over elkaar en hun zoon.

Hij voegde eraan toe: “Ik denk niet dat we het moeten bewijzen, we laten ze gewoon zien door je leven zo goed mogelijk te leven en onze zoon zo goed mogelijk op te voeden.”

Patty Brard over avontuurtje André Hazes en Bridget Maasland: ‘Knap dat je zoiets durft te ontkennen’

Geen carnaval maar ’verkleedfeest’ op Gelderse basisschool