in

Vrouw belandt in het ziekenhuis na het uitknijpen van een puist

Katie Wright uit Texas is wel door een heel merkwaardig iets in het ziekenhuis belandt. Dit was door een puistje. Katie zal nu wel een paar keer nadenken voor dat ze weer een puist uitknijpt. Katie kon het niet laten om het puistje uit te knijpen toen ze een bultje op haar voorhoofd zag zitten.

Nadat ze dit puistje had uitgeknepen had ze niet kunnen weten wat er toen zou gebeuren. Na een uur was Katies gezicht helemaal opgezwollen en moest ze naar de eerste hulp toe.

Ze had blijkbaar een acute bacteriële infectie. Katie vertelt dat ze het puistje uitkneep omdat het pijn begon te doen. Ze vertelt dat toen haar gezicht opzwol het warm aanvoelde en vreselijk veel zeer deed. Het leek alsof het elk moment kon barsten.

Lees ook  Opa gaat paar dagen in de week naar afdeling voor prematuurtjes – wat hij daar doet zal je hart doen smelten

Ze werd dan ook met spoed naar het ziekenhuis in de Texaanse hoofdstad Austin gebracht. Hier werd dan ook vastgesteld dat ze geen acné heeft maar een acute bacteriële infectie. Dit was blijkbaar gekomen door streptokokken of stafylokokken. Dit is waarschijnlijk van een borsteltje waarmee ze haar wenkbrauwen opmaakte.

Omdat de infectie in het gezicht zat, was er een grote kans dat de infectie naar haar ogen of hersenen zou verspreiden. Ze had hierdoor blind kunnen raken. Ze kreeg ook gelijk een stevige dosis antibiotica.

Lees ook  Antilichamen tegen coronavirus verdwijnen weer uit bloed, wat met de groepsimmuniteit?

Echter hielp dit niet, integendeel zelfs. Het maakte het erger, ze kreeg een allergische reactie op de geneesmiddelen. Dit hadden de dokters gelukkig snel in de gaten waardoor ze meteen ingrepen.

Het gaat gelukkig nu al weer wat beter met Katie. Haar gezicht is minder dik en ze poste zelf dit verhaal om vrouwen te waarschuwen. Dit kan iedereen overkomen die zijn wenkbrouwen doet.

Deel dit met je familie en vrienden op Facebook.

Vrouw laat voor kunstproject haar eigen eicel ‘bevruchten’ door een hond

Deze loodgieter ontdekte een geheime kamer tijdens een verbouwing. Wat hij er vind is bizar!