in

Vrouw bewaarde dode oma 15 jaar lang in vriezer zodat ze pensioen kon ontvangen

Een vrouw uit York Haven hield het stoffelijk overschot van haar grootmoeder 15 jaar lang in een diepvriezer, zodat ze haar pensioen kon blijven innen, volgens de staatspolitie van Pennsylvania.

Volgens rapporten is Glenora Reckord Delahay in maart 2004 bij haar huis in Ardmore, Pennsylvania, op de leeftijd van 97 jaar overleden.

Daar bleef zij, tot de staatspolitie vorig jaar een rapport betreffende menselijke resten in een huis van de Gemeente Warrington ontving.

Cynthia Carolyn Black, de kleindochter van Delahay, vertelde naar verluidt de autoriteiten dat ze het lichaam van haar grootmoeder had opgeborgen omdat haar familie afhankelijk was van het inkomen van het pensioen.

  ‘Politie was al jaren op de hoogte van misbruik atletiekcoach’

De politie zei dat ze zelfs de vriezer van Ardmore naar Dillsburg vervoerde in 2007, waarbij ze het pensioen gebruikte om de hypotheek te betalen.

Mevrouw Black werd op dinsdag beschuldigd van misbruik van een lijk en diefstal van het onrechtmatig meenemen en het ontvangen van gestolen goederen.

Ze werd naar het York County Judicial Center gebracht om te wachten op beschuldiging, voordat ze werd vrijgelaten op een onbeveiligde borgtocht van $50.000.

  Een vrouw zag iets ongelofelijk in McDonald’s en postte het op Facebook. Kippenvel!

Volgens rapporten, werden de overblijfselen van Delahay gevonden in een witte diepvriezer toen twee vrouwen naar de vriezer keken omdat ze de vriezer misschien wel wilde kopen. Het huis was in beslag genomen.

De beenderen van de dode vrouw zaten in vuilniszakken in de vriezer, die zich in een bijgebouw bevond.

Ik kan begrijpen dat sommige mensen geld nodig hebben, maar om het lijk van je oma 15 jaar in een vriezer te bewaren? Deel dit artikel als jij het ook schokkend vindt.

Moeder kijkt naar gezicht van baby en weet dat het niet van haar is – doet DNA-test om het te bewijzen

Gebroken moeder houdt dode vroeggeboren baby 2 uur lang vast, smekend dat hij weer tot leven komt