in

Vrouw bied 2-jarig kind aan voor s*ks

Een 25-jarige moeder uit de stad Houston (Texas) die haar 2 jarige dochter aanbood voor s*ks, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 40 jaar. De agenten wisten haar op de pakken, nadat ze haar in de val hadden gelokt.

Tegen de Lamp
Sarah Marie Peters liep tegen de lamp omdat undercoveragenten haar tegenkwamen op een sociale netwerksite. De “moeder” plaatste daar foto’s van jonge meisjes en vroeg doodleuk of er mensen waren die zin hadden in een “leuke tijd” met haar dochter. Ze vroeg daar 1200 dollar ( ruim €1000,-) voor, toen deagenten een bericht stuurde en aandrongen op een afspraak hapte ze toe.

Lees ook  Samantha weer samen gespot met dit ex-vriendje.

In de gaten houden
De rechercheurs hielden Sarah al in de gaten toen ze in februari met haar dochter op de bus stapte richting Conroe. De vrouw had naar eigen zeggen een afspraak met een pedofiel die tegen betaling s*ks wilde hebben met haar dochter. Uiteindelijk hebben de agenten haar in de boeien weten te slaan op het busstation. Haar dochter is overgedragen aan de kinderbescherming van Houston.

Lees ook  Afgetrainde Sonia doet haar broek omlaag en showt haar perfecte achterwerk

Niet de eerste keer
Sarah bekende schuld aan meerdere ernstige strafbare feite zoals kindermisbruik, het aanzetten tot prostitutie en mensenhandel. De rechter legde haar 40 jaar celstraf op voor misbruik en nog eens 20 jaar voor elk van de andere misdaden. Ze mag de straffen gelijktijdig uitzitten en komt pas vanaf 2038 in aanmerking voor vervroegde vrijlating.

Na het lezen hiervan zal je elke dag deo willen gebruiken onder je b*rsten

De moordenaar van Tupac is na 22 jaar bekend