in

Vrouw bijt geslachtsdeel van verkr*chter af nadat ze probeerde te ontsnappen uit s*ksuele aanval

Naar verluidt heeft een vrouw de snikkel van een man afgebeten in een gemeld geval van s*ksueel m*sbruik bij een inwoner in South Carolina.

Volgens Greenville News ontsnapte ze n aakt en was ze doorweekt van bloed terwijl ze haar toevlucht zocht in een nabijgelegen Waffle House.

De outlet meldde dat een vrouw die Jacqueline Fair heette, die tegenover de scène van de gemelde aanval woont, iemand in de nacht van 8 augustus wanhopig op de voordeur van haar huis hoorde bonzen en smeekte om hulp. ” Ik heb de deur niet geopend omdat je nooit weet wat er aan de hand is met dat soort dingen, “vertelde ze vorige week aan The Greenville News.

Lees ook  Voordat je met je familie naar de kerstmarkt gaat, moet je deze truc toepassen!

Slaton, die 61 jaar oud is, zei dat zijn aanklager “zijn snikkel af beet” en dat hij vanwege zijn verwondingen vele weken in het ziekenhuis moest doorbrengen. Hij heeft echter ook de beschuldigingen tegen hem krachtig ontkend, volgens het officiële rapport. Het bevel voor zijn arrestatie kwam van het kantoor van de Sheriff’s Greenville County en zei dat het incident plaatsvond nadat de vrouw naar verluidt Slaton had betaald om haar ergens op 8 augustus te brengen.

Lees ook  Meisje (15) ver kracht in park door man die vroeg of hij haar telefoon mocht gebruiken

Volgens WSPA is het slachtoffer erin geslaagd om weg te komen en rende door de buurt om hulp te vragen. “Het was behoorlijk slecht, behoorlijk tragisch, wat me overkwam”, vertelde Slaton aan Greenville News. “Als de dingen niet waren gebeurd zoals ze waren, zou ik hier bij mijn huis dood zijn gevonden.” Slaton wordt nu geconfronteerd met eerstelijns beschuldigingen van crimineel s*ksueel gedrag en ontvoering, volgens de rechtbankverslagen.

Afgezien van dat, na een grondige controle van Slaton, bleek dat hij een geregistreerde zedendelinquent is met meerdere eerdere veroordelingen in Georgia en South Carolina.

Vrouw ziet er mooier uit dan ooit tevoren nadat ze besloot haar grijze haar te omarmen

Na maandenlange belaging: vrouw (36) vermoord in rijwoning