in

Vrouw controleert het huis van overleden moeder op Google Earth. Wat ze ziet doet haar mond openvallen van ongeloof.

Zelfs voor volwassenen die de cyclus van het leven begrijpen, is het overlijden van een ouder niet eenvoudig. Hoewel de meesten onder ons hun herinnering aan familieleden levendig houden door foto’s, diende zich voor een vrouw uit Florida een herinnering aan in de vorm van een modern stukje technologie.

Denise Underhill groeide op in een klein dorpje genaamd Tamworth in Staffordshire in Engeland. En zelfs na haar verhuis naar de zonnige Amerikaanse staat Florida, kon ze niet ophouden om terug te denken aan de jaren die ze doorbracht in hun oud huis in Chaytor Road in Tamworth.

Na het overlijden van Denise’s moeder in 2015 werd ze gedwongen om naar Florida te verhuizen. Daardoor had haar nieuwe levensfase een bitterzoete nasmaak.

Lees ook  Ze gooit een paar aspirientjes in de wasmachine. Het effect is BIZAR!

Hoewel Denise haar nieuwe leven omhelsde, klaar was om nieuwe vrienden te maken en herinneringen op te doen, waren er vele dagen dat ze aan mama en hun kleine Engelse dorpje bleef denken.

Toen ze tijdens het poetsen plotseling een opstoot van nostalgie kreeg, besloot ze om op haar computer het huis van haar moeder via Google Earth op te zoeken.

Het huis was sinds haar verhuis naar de VS verkocht, en Denise wist dat het beeld van het huis niet zou overeenstemmen met hoe ze het zich herinnerde. Maar blijkbaar had Google Earth een geweldige verrassing voor haar in petto.

Lees ook  Wat gebeurt er met je lichaam als je een hele maand alleen maar water drinkt?

Denise was verbluft toen de onderstaande foto op haar scherm verscheen:

“Dit is de grootste verrassing ooit! Ik kon het gewoon niet geloven. Op het einde van de oprit stond mijn moeder. Ze gaf de plantjes water, net zoals ze dat altijd had gedaan. Ik was compleet verbluft – het maakte mijn dag goed.”

Google had blijkbaar een foto genomen op het ogenblik dat de moeder van Denise nog in leven was. Voor Denise was dit een spookachtige, maar welgekomen verrassing op een ogenblik dat ze haar moeder het meeste miste.

Verdrietig nieuws voor Caroline Tensen: ‘Ik ben intens verdrietig’

2 dorpelingen graven een ondiep graf uit. Eenmaal ik besefte wat ze aan het doen waren, kon ik mijn ogen niet afwenden.