in

Vrouw die 6 maanden lang ziek is doet bizarre ontdekking in koffiezetapparaat.

Als je zoals de meeste mensen bent, vertrouw je ’s morgens op je koffie om aan de dag te kunnen beginnen. Maar wat als dat kopje koffie je fysieke pijn begint te veroorzaken? Dat is precies wat er gebeurde met een moeder uit Michigan en nu praat ze er openlijk over in de hoop dat ze anderen kan helpen voor het te laat is. Stephanie Brauns is de onfortuinlijke vrouw die het moeilijk had met haar ochtendkoffie – en toen ze haar koffiezetapparaat bestudeerde, vond ze iets wat haar maag deed omdraaien.

Lees ook  Opsporing Verzocht: IC-verpleegkundige bespuugd tijdens hardloopronde

Stephanie wist dat er iets aan de hand was voor ze naar de oorzaak begon te zoeken. Ze vertelde dat ze haar dagen doorgaans begint met een kopje koffie, maar dat het enkele zware neveneffecten heeft. Ze zei: “Ik drink elke ochtend koffie, maar na drie slokjes krijg ik al ernstige reacties.” Na enkele minuten krimpt ze in elkaar en moet moeite doen om haar ontbijt binnen te houden. Nadat deze symptomen zich zes maanden lang elke dag zouden voordoen, wist Stephanie dat er iets moest gebeuren. Toen opende ze de bovenkant van het koffiezetapparaat.

Lees ook  Junkie probeert high te raken door as van moeder in joint te draaien.

Van zodra ze in de tank van het apparaat keek, begon de kamer rond haar te draaien. Wat ze ontdekte was duidelijk niet geschikt voor menselijke consumptie, en dat deed ze al een half jaar lang! Nadat ze de handleiding van het toestel gelezen had, besefte Stephanie dat er geen instructies waren om het apparaat te reinigen.

Iedereen die een koffiezetapparaat heeft, zou over deze smerige ontdekking moeten leren!

Tijdens bevalling voelde Kate een knobbeltje in haar hals, nu heeft ze nog maar enkele maanden te leven

Politie hoort raar geluid uit berg aarde – kijken dichter en ontdekken de lelijke waarheid