in

Vrouw die de “Paarse Mensen Eter” werd genoemd ondergaat een extreme transformatie

Het is een gemakkelijk iets om te vergeten, maar geboren worden is echt een enorme loterij. Voor velen van ons is het opkomen in de wereld een snel en pijnloos proces, dat het begin inluidt van wat (hopelijk) een leven zal zijn dat in dezelfde trant volgt.

Voor sommigen is het echter iets moeilijker. Kiana Smith is een vrouw als alle andere… afgezien van één ding.

Ze had de pech geboren te worden met een van de zeldzaamste moedervlekken ter wereld – een moedervlek die zich uitstrekt over bijna haar hele gezicht en naar beneden tot aan haar borst.

Het bezit van zo’n vlek – bekend als een portwijnvlek – maakte het opgroeien een nogal gecompliceerde zaak voor Kiana.

Ze werd door andere kinderen met kwetsende bijnamen gebrandmerkt en werd in veel kringen gemeden vanwege haar uiterlijk.

Sindsdien heeft ze een reeks operaties ondergaan in de hoop de grootte van de moedervlek te verminderen. Het verschil? Nou, het is zeker iets…

Lees ook  Pontbaas weigert ten onrechte wandelaar over te zetten: ‘Ik moest 18 kilometer extra lopen’

Toen Kiana Smith jong was, werd ze door sommigen de “Purple People Eater” genoemd voor de enorme moedervlek die ze op haar gezicht droeg.

Volgens de Daily Star geeft Smith toe dat ze het bloed heeft kunnen voelen stromen en rond de moedervlek heeft kunnen pompen, en haar toespraak werd ook belemmerd door het feit dat deze inbreuk maakte op haar mond.

Echter, na het ondergaan van een reeks procedures die bedoeld zijn om haar symptomen te verlichten, gelooft Kiana nu dat ze fysiek op een betere plek is.

“De operaties van mijn moedervlek hebben zo veel geholpen. Ik bedoel dat ik deze bulk niet op mijn gezicht heb,” zei ze.

“Zoals ik het zou omschrijven, is het net alsof je deze enorme één-inch biefstuk hebt, het gewicht ervan hangt aan je gezicht.

“Soms voelde ik het bloed gewoon lopen en pompen in mijn moedervlek. Maar dat heb ik niet meer. Ik kan veel beter praten en dat is fantastisch.”

Lees ook  Twee vrouwen ruziën in vliegtuig om armleuning, maar voor één van hen loopt het uit de hand

Op heldhaftige wijze weigert Kiana het merk haar leven te laten beheersen. Ze is zich er terdege van bewust dat mensen haar op straat zullen blijven aanstaren terwijl er iets is om naar te kijken, maar in haar gedachten is dat hun probleem om mee om te gaan, niet het hare.

Ze is sindsdien ambassadeur geworden van de Vasculaire Birthmark Foundation en hoewel ze niet zeker weet wat de toekomst zal brengen, is de lucht nu de grens.

Wat betreft de verandering in haar uiterlijk sinds de operaties? Nou, kijk zelf maar in de video hieronder:

Wat een moed toont Kiana bij echte tegenspoed. We hopen alleen maar dat ze een uitstraling kan krijgen waar ze helemaal blij mee is – ze verdient het zeker!

Deel dit verhaal om hulde te brengen aan een ongelooflijk sterke vrouw die een voorbeeld is voor mensen met een laag zelfvertrouwen overal!

55-jarige Heleen van Royen trekt veel bekijks met hele spannende foto’s van voorgevel:

Aanhoudingen na vechtpartij om mondkapje aan boord van KLM-toestel